Goran Bare & Majke predstavljaju singl i spot „Rođen za suze“

"Rođen za suze, ja ne znam za smijeh", otpjeva Goran Bare na početku pjesme i znakovito se nasmije. Njegov jedini grijeh – biti rođen za suze. Nakon Porinom nagrađenih Nuspojava Goran Bare & Majke vraćaju se s novim singlom Rođen za suze, najava je to novog studijskog albuma.

"Sinopsis spota je zamišljen kao 'krštenje', odnosno katarza za otpuštanje tog jedinog grijeha, kako kaže tekst - rođenja za suze koje ne teku. Crna voda simbolizira godine teškog života, a solo dionica u sredini pjesme je meditacija za vrijeme zarona i suočavanja sa samim sobom. Naposljetku te suze koje se ne ispoljavaju van izazivaju bijes i oslobođenje emocija kroz simbol kiše koji se prožima kroz cijeli spot", razložio je ideju spota redatelj Filip Gržinčić i sjajno zaokružio sve ono o čemu nova Baretova pjesma govori. 
 

Rođen za suze najava je novog studijskog albuma Gorana Bareta & Majki. Bare potpisuje glazbu i tekst dok je za aranžman zaslužan Mario Rašić. Pjesma je snimljena, miksana i masterirana u RSL studiju u slovenskom Novom Mestu. Vrhunski spot snimljen je u Rijeci, na lokaciji napuštenih bazena na Školjiću koji su pružili savršenu kulisu za idejni scenarij. Filip Gržinčić o samom procesu snimanja kaže: "Videobroj smo napravili u jednom danu, te iako se čini relativno jednostavnim, pokazao se podosta kompliciranim za izvesti pošto smo morali dopremiti kadu, vodu, stvoriti kišu i sve snimiti u relativno kratkom vremenu jer nije lako biti mokar baš cijeli dan. Goran je bio odličan i u svom stilu je savršeno odglumio i izveo sve naše zamisli."

Skupa s Baretom rođeni smo za suze – pjesma nas hipnotički povlači u sebe, gdje je duša kao pustinja. Nema sumnje da će novi Baretov studijski album biti još jedno vrhunsko djelo "momka iz proklete kuće". 
 

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.