Pod vedrim zagrebačkim nebom Psihomodo pop je predstavio Blue Edition vinilno izdanje albuma „Digitalno nebo“

Predvođeni jednim od najživopisnijih likova naše glazbene scene, jedinstvenim Davorom Gopcem, Psihomodo pop su u četvrtak navečer u dvorištu Medike promovirali posebno, Blue Edition vinilno izdanje albuma "Digitalno nebo".

Psihomodo žari i pali na svakoj svojoj svirci pa su tako i sinoć, u intimnijoj atmosferi zbog ograničenog kapaciteta, pod vedrim zagrebačkim nebom oduševili publiku i potvrdili da je glazba segment koji se mora konzumirati uživo.

Promocija i njihova prva svirka na toj lokaciji, održana u organizaciji Dostave Zvuka, privukli su najveće fanove i ljubitelje Psihomodo rokenrola, a Gobac je svojim autogramima i inspirativnim crtežima ukrasio vinile (i ne samo njih) mnogim obožavateljima. Minglanje i poziranje, sreća i smijeh, Psihićima su bili kao melem na ranu, budući da je svirki manje nego ikad.

"Digitalno nebo" će se vrtjeti na mnogim gramofonima i obogatiti mnoge vinilne kolekcije, ali ipak, pozornica je nazamjenjiva pogotovo kad se na njoj nađe Psihomodo pop i Davor Gobac koji "Brz k'o munja" širi svoju zarazano dobru energiju i poručuje "Sve će biti u redu", unatoč trenutnom novom (ne)normalnom okruženju.

"Jučer je u Medici na promociji našeg novog blue vinila "Digitalno nebo" bilo odlično. Zahvaljujemo se svoj publici koja se pridržavala mjera i bila odlična. Voli vas vaš Psihomodo pop." - sinoćnju svirku i promociju koncizno je komentirao Dado Gobac. 

Foto: Tomislav Jagar

 

 

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.