Moderni rock hit "Daj" riječkog benda Projekt u remixu Denisa Goldina

Nakon što je ovog ljeta osvojio slušatelje energičnim hitom "I Don't Know", Dj Denis Goldin našao je inspiraciju za još jedan remix u modernoj rock pjesmi "Daj" riječkog benda "Projekt", ovo je remix koji ćete još dugo, dugo "vrtiti" na repeat.
 
"Rijetko mi se dogodi da mi neka pjesma uđe toliko u uho pa da čak pomislim kako bi remix bio nepotreban pored ovakvog originala, ali eto nakon par mjeseci od izlaska pjesme rock grupe Projekt, stvorila se ideja o remix-u.

Tako je nastao spoj više glazbenih stilova, gdje dominiraju puhači i vokal skladno "ležeći" na bass liniji i ritmu koji su u trendu pop-dance stila današnjice
.", izjavio je Denis Goldin.

Denis Goldin je DJ, glazbeni producent i profesor u glazbenoj školi u Puli, već 11 godina oduševljava radijske top ljestvice diljem svijeta, te prestižnog Beatporta i Traxsource. Podržavaju ga neka od najvećih imena elektronske glazbe, njegove pjesme izvode Dj-i kao što su: Nicky Romero, Don Diablo, Ummet Ozcan, DubVision, Chuckie, Blasterjaxx, Moegan Page, Daddy's Groove, twoloud, Cristian Marchi, Futuristic Polar Bears, Gabry Ponte, Bobina i drugi.
 
U posljednjih nekoliko godina u Hrvatskoj se istaknuo i kroz objavu službenih remixeva HR Top40 singlova raznih glazbenih imena kao što su - Detour, Ivana Kindl, Nina Badrić, Marko Tolja, Marin Jurić-Čivro, Boris Štok, pocket palma...

Nastupao je u velikim i prestižnim klubovima, te eventima poput Ultra Europe, Sea Star Festival Umag, Adria Summer Festival.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.