Marko Vukes predstavio spot za pjesmu Ledeno doba

Marko Vukes predstavio je spot za pjesmu Ledeno doba objavljenu na albumu Žedan tvoje ljubavi koji je krajem prošle godine predstavila izdavačka kuća Croatia Records. Autor glazbe je Miro Buljan, teksta Sonja Buljan, a aranžman potpisuju Miro Buljan i Toni Ćosić. 

"Kada sam prvi put dobio pjesmu 'Ledeno doba' pažnju su mi okupirala pitanja koja ova pjesma postavlja. Svako od tih pitanja sam prvo postavio samom sebi - zašto su pale vrijednosti svega u životu, zašto se ljudi ne gledaju u oči, zašto u nevolji mnogi okreću lice svoje, zašto dopuštamo da se ljubav lako kupuje ili prodaje? Ova pitanja mi se čine nikada važnija za današnje vrijeme. Iako pjesma postavlja pitanja, ona daje jasan odgovor gdje je rješenje svega - u dijeljenju ljubavi s drugima. To je ljubav koja se ne prodaje, ne kupuje i ne možeš je ucijeniti." - istaknuo je Marko.

Redateljica video spota je i ovog puta Nevena Vukes, a Ledeno doba svojevrsan je nastavak promocije albuma Žedan tvoje ljubavi. Priča koju donosi spot neće nikoga ostaviti ravnodušnim, a u njoj su sudjelovale brojne Markove kolege, kao i djeca iz Bistričkog teatra Vande tam koji je Nevena pokrenula u Mariji Bistrici prije nepunih mjesec dana.

Dva umjetnička bračna para Buljan i Vukes ovom suradnjom dokazali su da se udruženim snagama i uz ljubav mogu stvoriti velika umjetnička djela koja rado dijele s drugima.

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.