"Hrvatska se ne pobjeđuje" – poručuju legendarni Ćiro Blažević i Cigarilos

"Hrvatska se ne pobjeđuje" – poručuju legendarni Ćiro Blažević i Cigarilos

Cigarilos je hrvatski bend koji se prvi put predstavlja s navijačkom pjesmom "Hrvatska se ne pobjeđuje" u kojoj su ugostili trenera svih trenera, Miroslava Ćiru Blaževića. Cigarilos je novo ime na hrvatskoj glazbenoj sceni, a čine ga ljudi koji su sveprisutni na glazbenoj, ali i društvenoj sceni: Marin Rončević (pjevač i frontmen), Mislav Sirovina (pjevač, producent i skladatelj, Marko Vicković (multiinstrumentalist, producent i skladatelj) i Franjo Valentić (producent i skladatelj).

Frontmen sastava je ujedno i popularni hrvatski TikToker koji ima 137 000 pratitelja, odrastao je u Švicarskoj, a danas živi u Hrvatskoj. Koncept Cigarilosa je snimati pjesme s glazbenicima iz Hrvatske i zemalja u okolici, u novom aktualnom zvuku s gostujućim ili solističkim izvedbama. Već ovo ljeto namjeravaju izbaciti novi singl s gostom iznenađenja.

"Hrvatska se ne pobjeđuje", snažna je poruka Ćire Blaževića i Cigarilosa pred EURO 2020 na koje hrvatska reprezentacija dolazi sa srebrnom medaljom osvojenom na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Dva tjedna su ostala do prvenstva, stoga je ovo i najveća podrška Vatrenima na još jednom putu do apsolutne pobjede

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.