"Miris tvoje majice" - ljetni hit Gine dobio plesno remix izdanje

"Miris tvoje majice" - ljetni hit Gine dobio plesno remix izdanje

Ova svima nam poznata životna tema postala je inspiracija za pjesmu "Miris tvoje majice" koju potpisuju Gina Damjanović i Marko Bratoš, autori velikog hita "Pepeo" koji nas je u proteklom periodu upoznao s jednom novom, zrelijom Ginom.

Kako je pjesma već polako postala ljetni hit, ne čudi što je omiljeni domaći remikser - Dus napravio i plesno, tropical izdanje:
"Kada smo radili Miris tvoje majice bili smo u dilemi hoćemo li je odvesti u akustičnom ili nekom modernijem, elektronskom smjeru dok nismo shvatili da zapravo možemo oboje. Pozvali smo Dusa da postane dio ove priče koji je osmislio ovaj genijalan remix savršen za ples i vruće ljetne dane koji nam dolaze!"  rekla je Gina.

Bračanka koju već svi prepoznajemo kao radijski glas ili vokalnu trenericu marljivo gradi i svoju glazbenu karijeru započetu u grupi Detour, a koja se sada nastavlja kroz samostalan kantautorski rad. 

Zarazna melodija i pravi ljetni zvuk odličje su pjesme "Miris tvoje majice" koja u video priči koju potpisuje Dinko Šimac donosi i jednu izazovniju Ginu koja svojom energijom plijeni kroz svaki kadar ovog spota. 

Zanimljivost je da je na spotu surađivala i set designerica Tena Krajačić koja je radila na nekim od najvećih hollywoodskih setova kod nas (McMafia, The Hitman's Wife's Bodyguard), te je u jednoj istarskoj vili stvorila zanimljiv životan prostor koji nakon burne noći postaje poprište duhovitog jutra.

"Miris tvoje majice" zasigurno će vas navesti da se ponovno zaljubite - kako u pjesmu tako i iznova u Ginu!

Foto: Vladimir Urban

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.