Spektakularnim koncertom Vlatka Stefanovskog započeo festival „U zagrljaju glazbe, kamena i mora“

Spektakularnim koncertom Vlatka Stefanovskog započeo festival „U zagrljaju glazbe, kamena i mora“

U organizaciji Music Timea započeo je prvi festival u kamenolomu Montraker u Vrsaru pod nazivom "U zagrljaju glazbe, kamena i mora". Radi se o jedinstvenom događaju na fantastičnoj lokaciji nedaleko od centra ovog simpatičnog istarskog grada.

Na premijernom otvaranju festivala svoju muzičku maestralnost pokazao je legendarni Vlatko Stefanovski, jedan od najznačajnijih jazz-rock gitarista s područje bivše Jugoslavije. Kroz svoju dugogodišnju i uspješnu karijeru Stefanovski je surađivao s brojnim domaćim i inozemnim zvijezdama, a nastupom je ostavio brojne obožavatelje njegovog lika i djela bez daha.

Svoje zadovoljstvo nije krio ni sam izvođač koji je ostao neravnodušan reakcijom publike:

Na Jadranskoj obali obišao sam gotovo sva mjesta i otoke, ali nikada nisam imao priliku nastupiti u Vrsaru. Imali smo odličnu atmosferu te smatram kako smo odradili koncert za pamćenje”.
 

Producent i organizator Tomislav Kašljević rekao je kako je zadovoljan viđenim: “Ideja je svakako dovesti najbolja regionalna glazbena imena koja će obogatiti smisao održavanja ovakvog glazbenog spektakla”.

Nakon nastupa Vlatka Stefanovskog, 24. rujna svoj nastup imat će kraljica sevdaha Amira Medunjanin koja je godinama unazad postala simbol sevdaha i sevdalinke, 25. rujna koncert će održati Perpetuum Jazzile, a prvo festivalsko izdanje zaključit će Massimo 26. rujna.

Ulaznice možete kupiti u sustavima Eventim, Entrio i mojekarte.hr kao i na samom ulazu. Obavezno je priložiti i COVID potvrdu, a ako niste cijepljeni možete se testirati u sklopu kamenoloma te je potpuno besplatno.


24.9.2021. Amira Medunjanin - 170 kn - ulaznice Entrio - Moje karte - Eventim

25.9.2021. Perpetuum Jazzile - 210 kn - ulaznice Entrio - Moje karte - Eventim
26.9. 2021. Massimo - 190 kn - ulaznice Entrio - Moje karte - Eventim

 

Kestenijada

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.