Balada „Ako projdemo“ tvrdi Marko Škugor najljepša je koju je otpjevao

Balada „Ako projdemo“ tvrdi Marko Škugor najljepša je koju je otpjevao

Pjesmu „Ako projdemo“ potpisuje vrhunski autorski dvojac, Neno Ninčević i Miro Buljan, dok aranžman i produkciju potpisuje Igor Ivanović. Ovom pjesmom Marko najavljuje i novi album koji bi se uskoro

- Pjesma „Ako projdemo“ je zasigurno jedna od najsnažnijih i najljepših pjesama koje sam dosad otpjevao! Legendarni autorski dvojac Neno Ninčević i Miro Buljan su opet napravili pjesmu za sva vremena! Sve to je u jedan modernu glazbenu priču uklopio Igor Ivanović, a za spot je glavni i odgovorni bio Željko Petreš. Velika hvala, po meni, našoj najljepšoj missici do sada - Ivani Ergić na sudjelovanju u ovom projektu i na fenomenalnoj odrađenoj ulozi, rekao je Marko Škugor.

Marko i Ivana su snimanje proveli u odličnoj atmosferi u Šibeniku i prekrasnom Golden Rays Luxury Resortu u Primoštenu.

Novi album uskoro u prodaji

Ova pjesma će se naći i na novom Markovom albumu „Samo s tobom sam upoznao ljubav“ koji bi uskoro trebao biti u prodaji. Album će zasigurno odjeknuti, baš kao i njegov album prvijenac „Dalmatinska vilo“ s kojim se dugo zadržao na top listi najprodavanijih.

Marko svoju karijeru gradi čvrstim koracima, a vrhunac njegovog dosadašnjeg rada je bio koncert u ožujku u Lisinskom koji je bio rasprodan čak 12 dana unaprijed, a publika ga je nagradila s nekoliko stajaćih ovacija.

Prije brojnih ljetnih nastupa Marko se nedavno uputio na romantično putovanje u Veneciju i San Franciso sa suprugom Ivanom, kako bi napunio baterije.

Spot „ako projdemo“ pogledajte na:https://youtu.be/yUz8Cc9hhsE

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.