„Nema signala“ - novi singl Parnog valjka s albuma „Vrijeme“ nominiranog za Porin

Novi studijski album "Vrijeme" grupe Parni valjak iznjedrio je još jedansjajan singl "Nema signala". Nasljednik hita "Otkud ti pravo", koji nije silazio s HR Top 40 liste najemitiranijih singlova u Hrvatskoj, na tragu je žestokog južnjačkog rocka i atmosfere tipične za Parni valjak. Husein Hasanefendić Hus još jednom potvrđuje svoju neupitnu kvalitetu, ali i nastavlja sprepoznatljivim zvukom benda u koji uvijek dodaje jednu posebnu svježinu.Hus potpisuje glazbu i tekst, a cijeli bend radio je na aranžmanu.

Parni valjak nastavio je uspješnu suradnju s multimedijalnim umjetnikom Daliborom Barićem, koji potpisuje grafički dizajn albuma "Vrijeme", ali imontažu i režiju spota za prošli singl "Otkud ti pravo". Spot za "Nema signala", koji je premijerno prikazan na CMC televiziji, svojevrsni je nastavak započete priče i ujedno se savršeno uklapa u vizualnu ideju albuma.

Dok hrvatska i regionalna publika uživaju u novom singlu i spotu, Parni valjak trenutno se nalazi na kanadskoj turneji i nakon koncerata u Calgaryju, Vancouveru i Windsoru, dva puta će nastupiti u rasprodanom The Opera Houseu u Torontu. Netom prije turneje dočekala ih je vijest o glazbenoj nagradi Porin za koju su nominirani u tri kategorije: Album godine,Najbolji rock album i Najbolja izvedba grupe s vokalom za hit "Otkud ti pravo". Dodjela nagrada bit će upriličena u riječkom Zametu 29. ožujka. 

Foto: Darko Drinovac

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.