Deseti natječaj za prijavu rješenja suvenira Turističkoj zajednici Grada Krka

Deseti natječaj za prijavu rješenja suvenira Turističkoj zajednici Grada Krka

Turistička zajednica Grada Krka raspisala je deseti natječaj za prijavu rješenja suvenira koji će, ukoliko zadovolje propozicije natječaja, a potom i kriterije Stručnog povjerenstva, biti označeni markicom Dar iz Krka.

Suveniri s markicom Dar iz Krka predstavlju odraz kontinuiteta umjetničkog, kulturnog, kulturno-povijesnog ili kulturalnog nasljeđa grada i otoka Krka, odnosno prezentirati njegovu materijalnu, nematerijalnu ili prirodnu baštinu.Ovogodišnji natječaj prednost će dati suvenirima koji na različite načine interpretiraju kulturne, kulturološke i turističke vrijednosti otoka, a posebice grada Krka, uzimajući u obzir njihovo povijesno nasljeđe, bogatstvo arhitektonske, kiparske, slikarske i arheološke baštine te posebnost prirodnih ambijenata.

Vodeći se percepcijom grada i otoka Krka kao zavodljive destinacije prošarane šetnicama i planinarskim stazama, naglasak se stavlja na prihvaćanje kreativnih izazova inspiriranih otočnom prirodnom baštinom. 

Natječaj je otvoren do 15. ožujka 2021. godine, a potpuni tekst i prijavnicu možete pronaći na Internet stranicama Turističke zajednice Grada Krka



Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.