Vrijeme je za posjet 41. proljetnom sajmu cvijeća Ortogiardino, u talijanskom gradu Pordenone

Vrijeme je za posjet 41. proljetnom sajmu cvijeća Ortogiardino, u talijanskom gradu Pordenone

Vrijeme je za ovogodišnji odlazak na proljetni sajam cvijeća Ortogiardino, u talijanskom gradu Pordenone, jednu od najvažnijih talijanskih manifestacija posvećenu ljubiteljima vrtlarstva i djelatnicima u tom sektoru, koja se održava od 5. do 13. ožujka.

Osim u vrtnom i sobnom cvijeću posjetitelji mogu uživati i u izložbi velikih vrtova u unutrašnjosti paviljona sajma Pordenonea, uz bogat izbor tropskih biljaka, proizvoda i opreme za hortikulturu i florikulturu, te namještaja za vrtove, parkove i terase. Na sajmu cvijeća Ortogiardino pronaći ćete ideje za uređenje vlastitih vrtova, te upoznati najnovije trendove u vrtnom ili namještaju za uređenje terasa, cvijeće za cvjetne gredice, vrtove, balkone i javne parkovne površine te sve što golica vašu maštu i strast prema hortikulturi. Na 9. Festivalu vrtova (Festival of Gardens), možete se diviti dizajnu u hortikulturi na 12 zelenih površina s različitim temama, kreacijama najboljih talijanskih krajobraznih arhitekata.

Sajam cvijeća Ortogiardino otvoren je za posjetitelje subotom i nedjeljom od 9,30 do 19,30; Od ponedjeljka do petka otvoren je od 14 do 19.

 

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.