Delegacija austrijskih gospodarstvenika u Poreču predstavila svoje proizvode i usluge Valamar Rivieri
Braća Ognjen i Ozren Jakovac imaju sjajnu priču, a nema sumnje da ćete poželjeti kušati ono što stvaraju Zagrebački dečki, Ognjen i Ozren Jakovac, braća su koja su završila građevinu no dugogodišnji hobi bila im je obiteljska vinarija…
U Ninu je u izdanju TZ grada Nina predstavljeno drugo dopunjeno izdanje "Ptice Ninske lagune" U Nin je u izdanju Turističke zajednice grada Nina 1. ožujka predstavljeno drugo dopunjeno izdanje "Ptice Ninske lagune"- priručnik za…
Veliki Bukovec u udruženoj Turističkoj zajednici područja Centar svijeta Nedavno je osnovana Turistička zajednica područja Centar svijeta koja uz područje postojeće Turističke zajednice Grada Ludbrega obuhvaća i područja okolnih…
Aminess Gourmet Lab - najveća imena hrvatske gastronomije ponovno na okupu Aminess hoteli i kampovi i ove godine nastavljaju s projektom internih edukacija „Aminess Gourmet Lab“ namijenjenih njihovim zaposlenicima, a koje…
Za vinski turizam, vinski marketing Na konferenciji za medije u zagrebačkom hotelu International najavljen je VinMarKon – konferencija o vinskom marketingu, koja će se održati…
Valamar u 2022. povećava plaće i nudi niz benefita ključnim djelatnicima u turizmu Prema danas objavljenom godišnjem financijskom izvješću, Valamar Riviera je u 2021. godini ostvarila poslovne prihode od 1,6 milijardi kuna, odnosno…
Ljepotan među pticama - Plamenac ponovno u posjetu Ninskoj laguni Plamenac je ponovno iznenadio Ninjane. Je li to onaj isti koji je već dva puta boravio u jedinstvenoj hrvatskoj laguni?…
Agriturizam Konavle priredio treće Gušte od kobasice uz pripremu i kušanje najduže kobasice U novije vrijeme obaraju se rekordi u pripremi kojekakvih jela i specijaliteta, od sarme do štrudle,pa tako i u Konavlima…
ŠKMER-ova Kuhinja znanja na Adriatic Gastro Show donosi mnoštvo edukacija i cooking showova Šefovi kuhinja mediteranskih i europskih regija (ŠKMER) od 23. do 26. veljače na Adriatic Gastro Showu Spaladium Areni održat će…
Pripreme za turističku sezonu: Vinart Grand Tasting Vinart Grand Tasting održat će se 4. i 5. ožujka u Laubi u Zagrebu, Početak ožujka je vrijeme u kojem…
U svijetu jedinstven sustav eVisitor dodatno unaprijeđen U sklopu projekta Hrvatski digitalni turizam, čiji je nositelj Ministarstvo turizma i sporta te koji sufinancira EU u okviru Operativnog…
Prijave se za senzorsko ocjenjivanje najboljih hrvatskih kobasica Mesne prerađevine - istarske kobasice suhe i svježe, pršut, pancetu, rebrica, obične i salamine s tartufima... sve su to delicije…