Euro i ulazak u Schengen za još konkurentniji hrvatski turizam Kako bi gosti s najvažnijih emitivnih tržišta za hrvatski turizam bili informirani i upoznati s uvođenjem eura kao službene valute…
Vinarija Misal slavi 30. godina pjenušaca „Misal“ Vinarija Misal u wine baru DiWine u Zagrebu proslavila je 30. godina postojanja i uspjeha svojih pjenušavih vina. Prijatelji, poslovni…
Matići- vinari iz Trebižata Vinarija Matić se nalazi u Trebižatu, nedaleko Čapljine u Hercegovini, koja se posvetila uzgoju sorti svoga kraja: žilavka, blatina i…
Radionica sljubljivanja vina i glazbe Poletti Xmas Crno vino ukusnije je ako ga pijete uz glazbu Jimija Hendrixa ili Rolling Stonesa a i bijelo ima svoje glazbene…
Obljetnica: „Svijet u čaši“ slavi 30 godina izlaženja Na Martinje, 11.11.1992. legendarni trojac u sastavu Željko Suhadolnik – Suhi, Mladen Horić – Muha i Marko Čolić zajedničkim su…
Veseli doček Nove godine u zagrebačkom hotelu Esplanade Novogodišnja noć u Smaragdnoj dvorani i u Zinfandelu hotela Esplanade u Zagrebu isplanirana je do najsitnijih detalja. To ne čudi…
Najbolje zelje za sarmu nudi OPG Marije Cafuk - čuvarice sjemena varaždinskog zelja u Domitrovcu kraj Varaždina Marija Cafuk, čuvarica sjemena varaždinskog zelja i suvlasnica OPG-a Cafuk iz Domitrovca kraj Varaždina, u okviru kojega se godišnje proizvede…
U Varaždinu u četvrtak donatorska akcija za Zakladu Vita: probajte finu sarmu i pomozite teško oboljeloj djeci U atriju Županijske palače u Varaždinu će sutra, u četvrtak 22. prosinca, od 11 do 13 sati biti održana donatorska…
Hrvatska boutique vinarija: Barunov svjetski pjenušac Hrvatska boutique vinarija Barun predstavila je pjenušac 100+ od grožđa iz vinograda starijeg od 100 godina u Dolini kardinala u…
Valamar Riviera organizirala godišnje okupljanje i nagradila najbolje projekte, timove i djelatnike za 2022. godinu Uživo i uz virtualni prijenos u Valamar Diamant Hotelu u Poreču održalo se tradicionalno godišnje okupljanje Valamar Riviere za nekoliko…
Tijesto i bogati redovi oraha, maka i jabuka te na kraju sir - sastojci su Međimurske gibanice koja sada ima i svoju monografiju U Riznici Međimurja u četvrtak je predstavljena bogato ilustrirana monografija posvećena međimurskoj gibanici. U monografiji „Međimurska gibanica“ priča o tom…
Ivan Jug- najbolji sommelier Hrvatske 2022. Sommelier Ivan Jug suvlasnik zagrebačkog restorana Noel proglašen je najboljim na 25. prvenstvu sommeliera Hrvatske koje je, u organizaciji Hrvatskog…