Iznajmljuju se atraktivni poslovni prostori u Poslovnom Centru MN28 u Varaždinu

POSLOVNI CENTAR MN28

Atraktivni poslovni prostori u Poslovnom Centru MN28 u Međimurskoj 28 (26D) u Varaždinu uskoro su raspoloživi za nove zakupce. Poslovni centar MN 28 smješten u mirnoj ulici nadomak glavne županijske prometnice koja povezuje dvije gospodarski najrazvijenije županije na hrvatskom sjeveru, Međimursku i Varaždinsku. Prostori koji se iznajmljuju nalaze se u Poslovnom centru smještenom u širem središtu grada, na udaljenosti od svega 1,4 km, odnosno na oko 15-tak minuta pješice, od glavnog gradskog trga na kojem je Fakultet organizacije i informatike.

Pogodni su za sve najsuvremenije i najsofisticiranije djelatnosti poput IT-a i drugih srodnih djelatnosti.

Poslovni centar MN28 raspolaže s ograđenim parkingom, a o cijeloj zgradi, njezinoj čistoći, održavanju i eventualnim popravcima skrbi se upravitelj. Zainteresirani za najam raspoloživih prostora u zgradi mogu se javiti Andreji Dubravec.

Upiti i ponude: Međimurska 28 (26D), Varaždin, telefon: 091 1 290 426/ Andreja Dubravec/ e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .

 

Poslovni prostor na 2. katu poslovnog centra - Poslovni prostor ukupne kvadrature 600 m2

Poslovni prostor je moguće razgraničiti prema potrebama zakupnika. Zakupniku je na raspolaganju i korištenje blagovaoničkog prostora i suvremene kuhinje. Objekt raspolaže s ograđenim parkiralištem ispred ulaza u poslovnu zgradu, a osigurana je i sva mrežna i komunikacijska infrastruktura prilagođena za djelatnosti IT sektora. Server soba obložena je kompjuterskim podom s ugrađenim klima uređajem namijenjenim upravo hlađenjima server soba.

Zgrada je pod video nadzorom sa sigurnosnim alarmnim sustavom povezanim s ovlaštenom zaštitarskom službom.

Prostor je na raspolaganju od 1. kolovoza 2019.

 

Poslovni prostor na 1. katu poslovnog centra - Poslovni prostor ukupne kvadrature 180 m2

Potpuno renoviran poslovni prostor s odvojenim ulazom u poslovni centar. U sklopu poslovnog prostora nalazi se kuhinja s blagovaonicom, moderno opremljeni muški i ženski sanitarni čvor. Zakupniku je na raspolaganju parkiralište ispred ulaza u poslovni prostor, sva mrežna i komunikacijska infrastruktura koja je prilagođena za djelatnosti IT sektora.

Poslovi prostor ima odvojen sigurnosni alarmni sustav od ostatka objekta i video nadzor. 

Prostor je na raspolaganju od 1. svibnja 2019.

 Mikrolokacija:

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.