Predsjednica RH nazočila potpisivanju ugovora EU projekata na području Osječko-baranjske županije

Predsjednica RH nazočila potpisivanju ugovora EU projekata na području Osječko-baranjske županije

Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović nazočila je svečanosti potpisivanja ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava i ugovora o sufinanciranju vodno-komunalnih EU projekata Beli Manastir, Semeljci i Našice.

Zaželjevši svima uspješnu izvedbu projekta koji će, kada bude dovršen, građanima donijeti višestruku korist, nove priključke vode i kvalitetniju odvodnju, a širenje mreže odvodnje pozitivno će se odraziti i na zaštitu okoliša, predsjednica Grabar-Kitarović izrazila je zadovoljstvo što se ovim projektom još jednom pokazuje koliko se korištenjem sredstava europskih fondova može nabolje promijeniti lice naše zemlje, gradova i sela te podići kvaliteta življenja građana.

„Stavljanjem potpisa na ugovore za projekte Beli Manastir, Semeljci i Našice, broj potpisanih ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava iz prioriteta 6 Operativnog programa 'Konkurentnost i kohezija' povećat će se na 49. A to još jednom pokazuje dobar rad naše administracije“, istaknula je Predsjednica.

Ocijenivši čin potpisivanja ugovora potvrdom da djelujući u sinergiji i zajedništvu možemo ostvariti sve što zacrtamo, a sve s ciljem boljitka naših građana, predsjednica Grabar-Kitarović zaključila je kako zajedno možemo brže i bolje mijenjati Hrvatsku u infrastrukturnom, ekološkom, prometnom i svakom drugom smislu.

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.