Agencija Sjever Dan organizira online konferenciju u okviru projekta TalentMagnet

Agencija Sjever Dan organizira online konferenciju u okviru projekta TalentMagnet

U srijedu, 24. veljače 2021. godine od 9.00 – 15.30 sati održat će se online konferencija u sklopu projekta TalentMagnet kojeg provodi Razvojna agencija Sjever DAN u suradnji s Gradom Varaždinom i Hrvatskim zavodom za zapošljavanje – Regionalnim uredom Varaždin. Jedna od govornika na konferenciji bit će i zamjenica gradonačelnika Sandra Malenica.  Konferencija će se održati u dva dijela: - prvi dio predviđen je za kreatore politika (nacionalne institucije i organizacije / jedinice regionalne i lokalne samouprave / znanstvene i školske institucije / udruženja građana / poduzetnike / itd.) u trajanju od 9.00 – 11.50 sati

- drugi dio odnosi se na mlade, u trajanju od 13.00 – 15.30 sati.    

Napominjemo da se sudionici mogu prijaviti na oba dijela konferencije, ovisno o interesu samog sudionika. Registracija za konferenciju je obavezna kako bi mogli koristiti postojeću online platformu.  

Projekt TalentMagnet provodi se u 12 europskih zemalja (Slovenija, Mađarska, Rumunjska, Bugarska, Hrvatska, Češka, Slovačka, Austrija, Njemačka, Srbija, Bosna i Hercegovina, Ukrajina) i traje od 1. srpnja 2020. godine do 31. prosinca 2022. godine, a cilj mu je kroz brojne aktivnosti i suradnju javnog sektora i ostalih dionika privući i zadržati talentirane mlade ljude da ostanu u svojim gradovima i u njima grade karijeru.  

Više o samoj konferenciji, registraciji i programu možete pronaći na poveznici - https://www.facebook.com/events/344516640052325/ .

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.