"Moja poduzetna Hrvatska” uz Dane Međimurske županije

"Moja poduzetna Hrvatska” uz Dane Međimurske županije

„Moja poduzetna Hrvatska“Festival poduzetništva koji se već treću godinu provodi diljem Lijepe Naše, ove je subote održan na glavnom čakovečkom trgu, a u sklopu posljednjeg Dana Međimurske županije.

Više od 30-ak obrta, OPG-a, mala, mikro, srednja poduzeća prikazali su svoje proizvode i usluge koji su ujedno bili i prodajnog karaktera.Najviše su dominirali međimurski proizvođači pa su se tako na jednom mjestu mogli naći autohtoni proizvodi toga kraja, među ostalima OPG Sarač, OPG Mirjana Biber, LAG Međimurski doli i bregi, Keramika Fajgl, OPG Preložnjak, Udruga Creative Strahoninec, OPG Dobošić-Tikvarići, OPG Darko Marciuš, OPG Đura, Aggero, Terme Sveti Martin, Keramos-Valkaj, OPG Zvonko Just, OPG Ivan Kovačić, OPG Petković Nada i Pampa Tea i mnogi drugi.

Tijekom trajanja samog Festivala poduzetništva, održana je gastro i kulinarska radionica koju je vodio Branko Ognjenović koji je pripremio tradicionalnu „Međimursku pretepenu juhu“, gdje je podijeljeno više od 400 porcija, a koja je oduševila sve prisutne. Brojni mališani također su imali prilike biti dijelom dječjeg programa i kulinarskih radionica, koje je vodio Davor Dretar Drele.

Župan Međimurske županije Matija Posavec sa svojim zamjenicima Sandrom Herman i Josipom Grivcem  te pročelnicima UO za poslove župana Goranom Gotalom i UO za gospodarske djelatnosti Darkom Radanovićem, također su podržali manifestaciju.

-Siguran sam da su svi prisutni ovdje pokazali ono najbolje što Međimurska županija ima u svojoj bogatoj ponudi, a vjerujem da su se svi danas ovdje zabavili, proširili poznanstva, sklopili možda poslove, a ujedno smo i Festivalom poduzetništva oplemenili Dane Međimurske županije- rekao je Posavec.

Organizatori Festivala poduzetništva „Moja poduzetna Hrvatska“ su Međimurska županija, Poslovni dnevnik i Večernji list.

HIA/ mb

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.