Imenovana nova peteročlana Uprava tvrtke Iločki podrumi

Imenovana nova peteročlana Uprava tvrtke Iločki podrumi

U Iloku ne na redovnoj Skupštini društva Iločki podrumi 5. travnja imenovana nova peteročlana Uprava, a dan kasnije održana je i sjednica Nadzornog odbora tvrtke kada je i službeno istekao mandat dosadašnjem predsjedniku Uprave Robertu Miljkoviću. Jednoglasno je usvojen prijedlog postavljanja nove peteročlane Uprave koja je i službeno imenovana 8. travnja u sjedištu tvrtke.

Novom Upravom predsjeda Antonijo Kraljević, dipl. iur.Dosadašnja glavna enologinja Vera Zima, dipl. ing. agr. imenovana je članicom Uprave za vinarstvo i vinogradarstvo. Darija Rotim, postavljena je za članicu Uprave za prodaju, Ines Štivić za članicu Uprave za logistiku i nabavu, te Karmela Tancabel za članicu Uprave za marketing i izvoz. Za vanjskog suradnika i savjetnika Uprave tvrtke Iločki podrumi postavljen je  Renato Krčmar. Juraj Mihaljević, većinski vlasnik tvrtke od 2003. godine rekao je da je ta odluka prvenstveno osnovana na  rezultatima i doprinosu svih novih članova Uprave i njihovih timova u dosadašnjem radu i razvoju tvrtke. Osim što je ovo imenovanje potvrda njihovom predanom radu i rezultatima, važno je napomenuti da su svi članovi nove Uprave vezani za grad Ilok i tvrtku od njegovog dolska u vlasničku strukturu, a istaknuo je i da će se uspješna suradnja dugoročno nastaviti.

- I do sada smo se uspješno nosili s mnogim turbulencijama sektora, gospodarskim prilikama i demografskim odljevima najistočnijega grada Hrvatske, međutim još uvijek ne živimo sve svoje potencijale, a  Iločki podrumi kao statusna kompanija, od sada je u rukama vas mladih Iločana, koji ćete sasvim sigurno nastaviti odvažno unaprjeđivati naše poslovanje prema postavljenim ciljevima.- poručio je Mihaljević.

Najužem timu suradnika obratio se i novi Predsjednik uprave Antonijo Kraljević, istaknuvši da je ta odluka i imenovanje velika privilegija.- Tvrtka Iločki podrumi d.d. glavni je pokretač razvoja grada Iloka, hrvatskog Podunavlja, Vukovarsko-srijemske županije, vinogorja Srijem i kontinentalne Hrvatske, čiji je put obnove i razvoja bio težak, međutim, naša vina danas su Brand izvrsnosti ne samo na domaćem već i na međunarodnom vinskom tržištu, a sve to obvezuje nas da svojim naporima i predanom obavljanju svojih zadaća, predvođeni odgovornim vlasnikom s jasno postavljenom vizijom i misijom,  ostvarimo postavljene ciljeve i nastavimo stvarati nove i dugoročne vrijednosti za razvoj i održivost života u  našem gradu - zaključio je Kraljević. 

 

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.