Jadranka Vrhovec svečano predstavila svoj novi brend – Jadrankina formula

jadranka

Uspješna poduzetnica Jadranka Vrhovec, u subotu, 8. veljače, u rodnim je Križevcima održala svečano predstavljanje svog novog brenda -  Jadrankina formula. Uz predstavljanje novog brenda, Jadranka Vrhovec tom je prigodom svečano otvorila još jedan kat svojeg poslovnog prostora u križevačkoj Gajevoj ulici, u kojem će nastajati novi proizvodi brenda Jadrankina otopina. Prvi od njih, kapsule Beauty Sleep već su se našle na policama ljekarni širom Hrvatske.

 "Naša dva brenda - Jadrankina otopina i nova Jadrankina formula uistinu se razlikuju od ostalih dodataka prehrani na europskom tržištu. Mi inzistiramo na kvalitetnim sirovinama i jedinstvenim recepturama, a u naše proizvode ne dodajemo agresivne aditive i emulgatore. Takav temelj poslovanja tvrtke JadroMel zaslužan je za veliko povjerenje koje su nam do sada ukazali naši korisnici i glavni je razlog našeg uspjeha i brzog širenja ovih hrvatskih proizvoda na međunarodno tržište. Osim u Hrvatskoj naši se proizvodi nalaze u Sloveniji, Makedoniji, ušli smo sa prvim proizvodima u Srbiju a iz Njemačke su počele stizati prve dozvole za ulazak na tržište", naglasila je Jadranka Vrhovec u svom obraćanju na predstavljanju svog novog brenda - Jadrankina formula.    

Dodatni razlog za subotnje slavlje bio je i rođendan Jadranke Vrhovec, a na prigodnu proslavu koja je održana u Claypso Baru pristigli su brojni uzvanici. Otvorenju novog prostora i svečanoj proslavi prisustvovala je i poznata vojno-povijesna postrojba Kravat pukovnija, vojnici i bubnjari, na čelu sa zapovjednikom Željkom Matejčićem. Nakon svečanih govora i čestitki, za sve okupljene uzvanike, svoj su koncert održale sjajne Gelato Sisters.

 

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.