Huawei FreeBuds 3 TWS slušalice s aktivnim smanjenjem buke dostupne u Hrvatskoj

Huawei FreeBuds 3 TWS slušalice s aktivnim smanjenjem buke dostupne u Hrvatskoj

Huawei Freebuds 3, višestruko nagrađivane TWS slušalice, od danas su dostupne na hrvatskom tržištu. Slušalice donose brojna poboljšanja na području povezanosti, ergonomije i kvalitete zvuka. Latencija je smanjena na minimum, a omogućeno je i aktivno blokiranje pozadinske buke.

Huawei FreeBuds 3 opremljene su prvim dvostrukim BT/BLE čipsetom na svijetu – Kirinom A1, zahvaljujući kojem je osigurana stabilna i brza Bluetooth veza, kao i precizan zvuk i video sinkronizacija. Otklonjena je i mogućnost interferencije, čak i u složenim okruženjima poput aerodroma ili trgovačkih centara.

Kombinacija tehnologije za smanjivanje buke s vodećim audio procesorom omogućuje njeno snimanje i smanjivanje u stvarnom vremenu, kako bi korisnici uživali u zvukubez ometanja. Uklanjanje pozadinske buke omogućeno je i tijekom poziva, a slušalice će istovremeno poglasniti korisnikov glas. Također, na FreeBuds 3 slušalice je integriran „bone“ senzor zvuka pomoću kojeg je poboljšana reprodukcija glasa.

Slušalice dolaze s visoko osjetljivim 14 mm dinamičkim driverima koji su optimizirani za vrhunsku reprodukciju zvuka. Uparivanje slušalica s pametnim telefonima iznimno je jednostavno, pogotovo kod uređaja s EMUI-jem 10, kod kojih je potreban samo jedan dodir na skočni prozor. Upravljanje reprodukcijom i tehnologijom smanjenja buke olakšano je zahvaljujući kontrolama dodirom, zahvaljujući kojima korisnik ne mora imati telefon u ruci.

Napredne mogućnosti povezivosti omogućuje Kirin A1, Huaweijev najnoviji čipset namijenjen audio i nosivim uređajima. Zahvaljujući njemu, slušalice korisniku istovremeno omogućuju vrhunsko audio iskustvo uz energetsku efikasnost pa je za preko 20 sati reprodukcije potrebno samo jednom napuniti njihovo kućište, dok same slušalice na jednom punjenju mogu reproducirati zvuk tijekom četiri sata.

Huawei je svoje FreeBuds 3 TWS slušalice predstavio tijekom ovogodišnjeg IFA sajma u Berlinu, a reakcije stručnjaka i recenzenata koji su prvi isprobali slušalice izuzetno su pozitivne, što je rezultiralo osvajanjem čak 11 nagrada. FreeBuds 3 slušalice istaknule su se malom potrošnjom energije, aktivnim blokiranjem vanjske buke, mogućnošću bežičnog punjenja i smanjenom latencijom zvuka koju će audiofili itekako cijeniti.

Huawei FreeBuds 3 moguće je pronaći kod ovlaštenih distributera, preporučena maloprodajna cijena iznosi 1399 HRK.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.