Park Food Fest: Vrhunsko gastronomsko iskustvo u Novigradu

Park Food Fest: Vrhunsko gastronomsko iskustvo u Novigradu

Novigrad će ovog listopada ugostiti brojne ljubitelje vrhunske kulinarske ponude. Novi gastronomski događaj Park Food Fest spojit će popularni street food sa showcookingom chefova iz restorana s Michelinovom preporukom, a održat će se 5. listopada od 13 sati u Parku novigradskih ribara, uz staru lučicu Mandrač te u samoj lučici.

„Izuzetno nam je zadovoljstvo sugrađanima i gostima ponuditi novi festival koji će u Novigrad dovesti suvremene gastronomske trendove. Svi posjetitelji imat će prilike uživati u impresivnim jelima koja će za njih pripremati chefovi renomiranih restorana. Očekujemo velik broj posjetitelja, a cilj nam je i u budućnosti s ovakvim manifestacijama promovirati gourmet specijalitete sjeverozapadne Istre“, istaknula je Vesna Ferenac, direktorica Turističke zajednice Grada Novigrada.

Festivalski program traje do 22 sata, a tema na tanjurima bit će istarska kuhinja, što znači da će se pripremati raznovrsna domaća jela na bazi ribe, morskih plodova i mesa, kao i jela s tartufima. Koncept street food gastronomije izlazi iz okvira uvriježenih kulinarskih pravila i principa pa posjetitelji Park Food Festa mogu očekivati sasvim nove, drugačije i jedinstvene gastronomske događaje.

Za cjelodnevnu ponudu eventa će se pobrinuti Pelagius Novigrad, restoran Kod Marice i restoran Half 8 with Mason Burgers & Stuff. Kako bi doživljaj bio potpun, festival će imati svoju glazbenu kulisu od popodnevnih do ranih večernjih sati.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.