The New Power Generation slavi Princea u Tvornici kulture

The New Power Generation slavi Princea u Tvornici kulture

Zagrebačku publiku u Tvornici kulture 15. Prosinca očekuje koncert The New Power Generation benda koji je Princea pratio više od dvadeset godina, dakle, setlista najvećih hitova koji su obilježili jednu eru

The New Power Generation a.k.a. The NPG, je bend koji je sam Prince proglasio najboljim bendom na svijetu. Kada takav epitet dolazi iz usta glazbenika, koji je po mišljenju mnogih uz Davida Bowieja i Milesa Davisa jedan od najutjecajniji glazbenika 20. stoljeća, onda je jasno da se radi o glazbenicima najviše kategorije.

Setlista će biti sastavljena od hitova koje je Prince plasirao tijekom svoje bogate suradnje s NPG poput ‘Diamonds and Pearls,’ ‘Get Off’, ‘Cream’ ‘7,’ i  ‘Sexy MF’  te pjesama koje su osvajale ljestvice prije NPG ere poput  ‘1999,’ ‘Let’s Go Crazy’, ‘Pop Life’, ‘Sign O’ The Times’, ‘Purple Rain’, ‘U Got The Look’ i ‘Kiss’.
 
Prince je bio poznat po svojim nastupima uživo te je uvijek bio okružen sjajnom sviračkom ekipom, njegovi koncerti odraz su suradnje s glazbenicima koje je odabrao i zato su upravo live svirke ono što je bio njegov najjači adut.
 
Ulaznice za ovaj koncert koji nam donosi Musicology Barcaffe Sessions mogu se kupiti na prodajnim mjestima sustava Entrio kao i online po cijeni od 150 kn. S obzirom na to da je iskazan veliki interes, savjetujemo vam da svoju ulaznicu osigurate na vrijeme.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.