Aminess ponovno jedini nositelj certifikata Poslodavac Partner među turističkim kompanijama

Aminess ponovno jedini nositelj certifikata Poslodavac Partner među turističkim kompanijama

Aminess hotelii kampovi drugu godinu zaredom su jedina turistička kompanija kojoj je dodijeljen prestižni certifikat Poslodavac Partner. Ovo priznanje dodjeljuje se organizacijama, tvrtkama i ostalim društvima na temelju ocjene razvijenosti prakse upravljanja ljudskim resursima, a turistička kompanija iz Novigrada još jednom je zadovoljila te potvrdila svoj status poželjnog poslodavca.

Aminess kontinuirano ulaže u poboljšanje uvjeta rada svih svojih zaposlenika koji ističu Aminess kao idealno mjesto za rad i edukaciju. Uz to, kompanija ima jednu od najviših osnovica za obračun plaće u turizmu, a uz stimulativna primanja koja se povećavaju iz godine u godinu, smještaj te tople obroke, nudi brojne prilike za napredovanje u karijeri te koristi mogućnost dodatnog neoporezivog nagrađivanja zaposlenika.

„I ove smo godine ponosni nositelj certifikata Poslodavac Partner koji je najbolja potvrda svih nastojanja i kontinuiranog rada na tome da našim zaposlenicima omogućimo motivirajuću radnu atmosferu i uvjete s kojima će biti zadovoljni. Upravo su oni ti koji pokreću sve naše uspjehe, a naša je zadaća da ih motiviramo, educiramo, jačamo odnose te potičemo njihovu kreativnost i profesionalnost kako bi snažno odgovorili na sve zahtjeve tržišta“,izjavila je Sanja Žužić, voditeljica ljudskih resursa Aminess hotela i kampova.

U visokoj sezoni Aminess hoteli i kampovi zapošljavaju 650zaposlenika.Bez obzira na status radnog odnosa, svima je omogućen širok izbor edukacija i programa usavršavanja kao što su komunikacijske vještine i vještine vođenja tima, strani jezici te prezentacijska i informatička znanja. Aminess je prošle godine pokrenuo i projekt Aminess Gourmet Lab koji pod vodstvom chefa Davida Skoke ima za cilj educirati mlade kuhare, konobare, barmene i ostale članove Aminess gourmet tima.

Kako bi zaposlenicima koji dolaze iz drugih krajeva Hrvatske i regije osigurali još kvalitetniji smještaj kompanija gradi i prvi hotel za zaposlenike u Novigradu koji će se prostirati na 2.500 četvornih metara te će biti spreman za ovogodišnju sezonu.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.