Izbor za najljepšu mamu Varaždinske županije u subotu 7. ožujka u Koncertnoj dvorani HNK u Varaždinu

mama

Ove godine po prvi puta izbor za Najljepšu mamu održava se i u Varaždinu i to ove subote uoči Dana žena, 7. ožujka s početkom u 18 sati u Koncertnoj dvorani HNK u Varaždinua ulaz je besplatan.

U ovom izboru riječ najljepša upućuje na ljepotu majčinstva. Upravo na toj ideji i spoju majčinstva i ljepote prije pet godina po prvi puta organiziran je Izbor za Najljepšu mamu Hrvatske. Poruka ove manifestacije aludira na snagu žena, njihov značaj u današnjem društvu, pa može se reći i dominaciju u pojedinim segmentima. Ideja je prije svega pokazatelj smisla za drukčijim i nečim posebnim. Svaka majka uz osnovne i vrlo zahtjevne obveze treba si priuštiti i odmor, vrijeme za druženje i zabavu.

Druženje mama je okosnica ovog izbora ljepote koje ih zbližava i omogućava im da stvore prijateljstva i poznanstva. Kroz izbor se osim prijateljstva i druženja promiču kultura, običaji i turizam, a djeluje se i na humanitarnoj razini. Mame se natječu u dobi od 23 do 53 godine.

Glavni pokrovitelj ove manifestacije je Varaždinska županija i Turistička zajednica Varaždinske županije. Također, izbor za Najljepšu mamu Varaždinske županije za Najljepšu mamu Hrvatske sponzoriraju Vinarija Šafran, Vinarija Kopjar, Wellness centar Asja, Ivančica Pahor jewellery, Frizersko-kozmetičarski salon Daliborka, Cvjećarnica Flora Rustica, Torte i kolači by M. Vincek, Mayer d.o.o. i Kuća magične trave OPG Jakopović. Najljepše mame odjenuti će kreacije varaždinske dizajnerice Ane Kraš.

Nastupit će Lucija Job i Gabrijela Hrženjak,a voditeljica programa je Karmen Špiranec. Maja Gnjidić Vredecchia, vlasnica je licence izbora za Najljepšu mamu Hrvatske, a organizaciju izbora za Sjevernu regiju predvodi Maja Vincek, nositeljica lente finala NMH Simpatičnost 2018. 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.