Agencija IMC pokrenula je inicijativu #Budikoodgovoran

koo

Svjesna svoje odgovornosti, ali i potencijala koje hrvatsko društvo, njegove kompanije i pojedinci neosporno imaju, Agencija IMC pokrenula je inicijativu #Budikoodgovoran. Inicijativa je pokrenuta s ciljem poticanja odgovornog ponašanja građana i pravnih osoba Republike Hrvatske te zajedništva u borbi protiv Koronavirusa kao još jednog kvalitetnog rješenja za suzbijanje daljnjeg širenja virusa.

Naime, dok Vlada Republike Hrvatske, Nacionalni krizni stožer i ostale nadležne institucije poduzimaju potrebne korake i mjere, svatko od nas, svojim doprinosom, a prije svega odgovornim ponašanjem, može i mora pomoći u suzbijanju ove pandemije, a čime zajedno možemo postati zemlja primjer te osigurati zdraviju i bolju budućnost za sve nas.

Upravo zato, odlučili smo krenuti od sebe i svojim primjerom i doprinosom učiniti potreban korak. Na stranici www.budikoodgovoran.com nalaze se sve potrebne informacije o Koronavirusu, koje se ažuriraju u stvarnom vremenu, a jednako tako tu su i korisni savjeti i preporuke za ponašanja u novonastaloj Korona situaciji. Čvrsto vjerujemo da promjena kreće od svakog pojedinca, i da širenjem ispravnih modela ponašanja i navika, itekako možemo utjecati na sadašnjost, ali i budućnost.

Svi koji žele postati (KO)odgovorni dobrodošli su priključiti se putem web stranice www.budikoodgovoran.com ili Facebook stranice Budikoodgovoran te tako postati dio tima odlučnih za pobjedu u najvažnijoj utakmici 21. stoljeća.

Poštovani čitatelji news portala HIA www.hia.com.hr

Vaše zdravlje za nas je dragocjeno, zato će redakcija portala HIA promptno izvješćivati o svemu vezanom uz koronavirus i mjere zaštite. Također poduzet ćemo sve da se i sami zaštitimo kako ne bismo bili prenositelji zaraze. 
Naša komunikacija moguća je i na dalje putem e-maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. . Sve sugestije, prijedloge i ideje šaljite nam i dalje putem mesengera i na fb stranice portala Hia

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.