Adria Business Network: „Spremni za nove izazove“

Adria Business Network: „Spremni za nove izazove“

Događaj Adria Business Network koji umrežava i okuplja poduzetnike te sve one koji to žele postati ulazi u drugu sezonu. U Kongresnom centru FORUM u Zagrebu 21.10.2020. u 18 sati  (Radnička cesta 50),  razgovarati će se s poduzetnikom i investitorom Sašoma Cvetojevićem. Tema razgovora je "Spremni za nove izazove".

 Adria Business Network #11  organiziraju  poduzetnica Željka Barišić (Forca Digital Agency) i Kristina Krstinić,  (MIKRIS Project Managementa).

Gost predavač  Saša Cvetojević, uspješan je poduzetnik s dugogodišnjim iskustvom u zdravstvenom sektoru, mobilnim telekomunikacijama te u distribuciji robe široke potrošnje. Osnivač je i vlasnik brojnih tvrtki te zdravstvenih ustanova u Hrvatskoj. Uključen je u CRANE (Hrvatsku mrežu poslovnih anđela) i investitor  brojnih startupova od kojih su neki postali vodeće tvrtke koje ostvaruju prihode na globalnom tržištu. Bio je član uprave Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje te Hrvatskog pregovaračkog tima tijekom procesa pristupanja Europskoj uniji na području zdravstva i zaštite potrošača. Suosnivač je ZIP-a (Zagrebačkog inkubatora poduzetništva) pokrenutog 2012. godine. Proglašen je komunikatorom godine 2014. te je član hrvatskog žirija za nagradu EY – poduzetnik godine. Aktivni je promotor e-mobilnosti, prvi je vlasnik električnog automobile Tesla u regiji te prva osoba koja je električnim automobilom prešla pustinju Sahara.

U drugom dijelu događaja slijedi jednominutno osobno predstavljanje svih prisutnih.

Broj mjesta je ograničen, a svoje mjesto može se osigurati na vrijeme, prijavom putem linka https://www.entrio.hr/event/spremni-za-nove-izazove-razgovor-sa-sasom-cvetojevicem-7743?fbclid=IwAR3eJu169b20QTvSbIA5uKP9pr1E6QsUtuFSbdIlsaDxaXvz5Jok3Ilpcjc

Dijamantni partner događaja je A1, srebrni sponzor je FINA i ManpowerGroup.

Pokrovitelji događaja su Poliklinika Bagatin, Kongresni centar FORUM Zagreb i Kreativ info.

Partneri su Vladimir Abicic Photography, Aero Print, Kupinovo vino – Kupilek, vina Valenta i MY MY CONCEPT.

Medijski partneri događaja su časopis i portal Poduzetnik,časopis i portal Zaposlena, Netokracija, She.hr, Zagrebonline.hr, Rep.hr, Glas Istre, Flash.hr, Moja Domovina, Total Croatia News, Fama, ZgExpress te Radio 92 FM.

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.