Ove nedjelje 29. hodočašće Hrvatske vojske, policije i hrvatskih branitelja na Mariju Bistricu

Ove nedjelje 29. hodočašće Hrvatske vojske, policije i hrvatskih branitelja na Mariju Bistricu

U nacionalnom svetištu u Mariji Bistrici u nedjelju, 3. listopada 2021. održat će se 29. hodočašće Hrvatske vojske, policije i hrvatskih branitelja u prilagođenom obliku s obzirom na pandemiju koronavirusa. Hodočašću će nazočiti izaslanik ministra obrane državni tajnik Branko Hrg i načelnik Glavnog stožera Oružanih snaga RH admiral Robert Hranj. 
Zapovjednik 29. hodočašća Hrvatske vojske, policije i hrvatskih branitelja je zapovjednik Zapovjednog operativnog središta Glavnog stožera Oružanih snaga RH brigadni general Ivan Turkalj, a svečano misno slavlje s početkom u 10 sati predvodit će vojni ordinarij u RH, mons. Jure Bogdan.

U nacionalnom svetištu u Mariji Bistrici u nedjelju, 3. listopada 2021. održat će se 29. hodočašće Hrvatske vojske, policije i hrvatskih branitelja u prilagođenom obliku s obzirom na pandemiju koronavirusa.

 Hodočašću će nazočiti izaslanik ministra obrane državni tajnik Branko Hrg i načelnik Glavnog stožera Oružanih snaga RH admiral Robert Hranj.

Zapovjednik 29.  Hrvatske vojske, policije i hrvatskih branitelja je zapovjednik Zapovjednog operativnog središta Glavnog stožera Oružanih snaga RH brigadni general Ivan Turkalj, a svečano misno slavlje s početkom u 10 sati predvodit će vojni ordinarij u RH, mons. Jure Bogdan.

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.