U okviru Dana Grada Čakovca 2022. i koncerti uz fontanu - prvi oduševio bend Romantix

U okviru Dana Grada Čakovca 2022. i koncerti uz fontanu - prvi oduševio bend Romantix
U okviru Dana Grada Čakovca 2022. i koncerti uz fontanu - prvi je nastupom oduševio bend Romantix. Naime u okviru ovogodišnjeg obilježavanja Dana Grada Čakovca pripremljeno je više od 50 programa, a ljubitelji dobre glazbe pritom mogu uživati u niz glazbenih manifestacija, koncerata te nastupa i to na nekoliko lokacija.Osim u centru grada, na Franjevačkom trgu te u Centru za kulturu i atriju Starog grada, Grad Čakovec pripremio je večernje koncerte i uz dobro poznatu lokaciju fontane u Perivoju Zrinskih. Romantix je pritom svirkom publiku vratio u dobra stara vremena izvedbom dvadesetak najvećih hitova kultnih Eurythmicsa, kao što su Sweet dreams, Love is a stranger, There must be an angel, Miracle of love itd. Bio te tek prvi od četiri koncerta koji se u okviru Dana Grada Čakovca 2022. pripremaju uz fontanu.


Na rasporedu koncerti Abba tribute benda, Etno dua Goga & Željko te ŽVS „Pučpuljike“ i gostiju

Tako nas uživanje u svevremenskim hitovima u izdanju vrhunskog cover banda očekuje i u četvrtak, 26. svibnja kada od 21 sat na istoj lokaciji nastupa Abba real tribute band.

U nedjelju 22. svibnja od 20 sati koncert će održati „Etno duo Goga & Željko“ koji se nakon mnogobrojnih nastupa izvan svog Međimurja rado predstavljaju domaćoj publici.

Posljednju subotu ovogodišnjih Dana Grada Čakovca, 28. svibnja u 19 sati prostor fontane zauzima Ženska vokalna skupina „Pučpuljike“ Čakovec, uz koncert i projekt „Triptih“. Pridružit će im se Ženski zbor “Sklad” iz Bakra te Vokalni ansambl “Contesse” iz Suhopolja. Osnovna ideja projekta je prezentiranje ljepote ženskog višeglasnog pjevanja koje će tri ansambla predstaviti u različitim manirima: klasičnom, modernom i tradicionalnom, i to kroz tri koncertna nastupa zborova u sve tri destinacije: Čakovcu, Bakru i Suhopolju, od svibnja do rujna 2022. godine.

 
 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.