Šandorovec svečanošću i druženjem mještana obilježio Dan mjesta

Šandorovec svečanošću i druženjem mještana obilježio Dan mjesta

Ovo živopisno mjesto s 300-tinjak stanovnika u sastavu Grada Čakovca, proslavilo je svoj dan. Uz okupljanje svojih mještana na večernjoj zabavi i svirci “Noćne smjene”, netom prije održana je i svečanost u tamošnjem Društvenom domu.

Svojim nastupima uveličali su je ženski zborovi, Kulturno – umjetničke udruge “Veseli Međimurci” Čakovec i  Ženske vokalne skupine “Stridone” iz Štrigove. Svima prisutnima obratio se domaćin, predsjednik Vijeća Mjesnog odbora Šandorovec Dejan Tomašić i posebno istaknuo ponos mjestom, doprinosom i uspjesima ovdašnjih mještana te zahvalio na suradnji gradonačelnici Grada Čakovca Ljerki Cividini, koja je svojim dolaskom uveličala proslavu Dana Šandorovca. Izrazio je zadovoljstvo što Grad u okviru svojih financijskih mogućnosti ima sluha za potrebe manjih mjesta, poput Šandorovca, koja su u sastavu Grada Čakovca.

“Iako je Šandorovec i danas lijepo mjesto za život, mi u mjesnom odboru imamo još mnogo planova i želja za koje bi željeli da se realiziraju u narednih nekoliko godina. Vjerujem da ćemo uz kvalitetnu suradnju s Upravom Grada i naše mještane, to i uspjeti ostvariti”, naglasio je Tomašić.

Šandorovec možda je mali po broju stanovnika, ali zaista velik po doprinosu njegovih udruga društvenom životu Grada, na čemu vam od srca hvala, kao i na toplom dočeku. Svim mještanima čestitam Dan mjesta uz želju da i dalje budu mjesto poželjno za život i okupljanje svojih mještana”, rekla je čakovečka gradonačelnica, posebno ponosna na činjenicu kako u Šandorovcu postoji potreba za izgradnju nove ulice, o kojoj su razgovarali sa članovima Vijeća MO, posebice nakon prošlogodišnjeg uvođenja poticaja Grada Čakovca mladim obiteljima za adaptaciju starijih kuća koja se pokazala kao pun pogodak za mjesto.

 
 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.