Danas počinje vikend Zelinske šatorijade, pridružite se sa svojim šatorom

Danas počinje vikend Zelinske šatorijade, pridružite se sa svojim šatorom

Nakon odmora na plažama, od danas u park zelinskog ŠRC održava se već tradicionalna Zelinska šatorijada. Dođiti i vi i postavite svoj šator, organizirajte "dom" u prirodi, zabavite se i veselite i podjelite zajednički doživljaje pred početak novog radnog ciklusa za odrasle i povratka u školske klupe za djecu i mlade.
U sklopu manifestacije organizirat će se odbojku na pijesku, igru graničara i druge zabavne igre. Društvo naša djeca Sveti Ivan Zelina pobrinuti će se da se svi dobro zabave. Za sve sudionike osiguran je i zajednički ručak u subotu. Zabave neće nedostajati!
Hrana:
Ponesite sa sobom hranu za svoju obitelj prilagođenu za boravak u prirodi (konzervirana hrana, voće, povrće, lako probavljiva hrana). Za ručak i večeru imat ćemo vatricu za roštilj (ne zaboravite uzeti meso, povrće, začine).
Oprema:
Šator, vreća za spavanje (za udobnije spavanje poželjan je madrac na napuhavanje ispod vreće), pribor za higijenu, baterijska svjetiljka, voda, čekić za zabijanje klinova, fotoaparat za bilježenje lijepih trenutaka, društvene igre, karte, rezervna odjeća...
Ponesite gitaru ili drugi instrument, ali samo ako znate svirati .Očekuje se da dođete s vlastitim šatorom i/ili opremom za kampiranje.

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.