Predsjednik Milanović posjetio Špancirfest u Varaždinu

Predsjednik Milanović posjetio Špancirfest u Varaždinu

Predsjednik Republike Zoran Milanović posjetio je večeras Varaždin gdje je obišao Špancirfest. Špancirfest je jedna od najvećih i najpopularnijih kulturno-turistička manifestacija u Hrvatskoj po kojoj je Varaždin poznat i izvan granica Hrvatske, a održava se već 25. godinu za redom.  

 U deset festivalskih dana ulice, trgovi i parkovi Varaždina pretvoreni su u glazbene, kazališne, plesne i performerske pozornice, ateliere na otvorenom uz bogatu izlagačku i gastronomsku ponudu. Predsjednik Milanović obišao je izlagače na Kapucinskom, Franjevačkom i Trgu kralja Tomislava te u ulici Ljudevita Gaja.

 Predsjednik Milanović obišao je Špancirfest u društvu domaćina iz Varaždina i Varaždinske županije: gradonačelnika i zamjenika gradonačelnika Varaždina Nevena Bosilja i Miroslava Markovića, predsjednika Gradskog vijeća Grada Varaždina Lovra Lukavečkog, predsjednika skupštine Varaždinske županije Josipa Križanića, saborske zastupnice iz Varaždina Barbare Antolić Vupora te direktorice Turističke zajednice Grada Varaždina Jelene Toth.

 Uz predsjednika Milanovića bila je savjetnica Predsjednika za ljudska prava i civilno društvo Melita Mulić.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.