Trakošćan Halloween Weekend - uživajte u „Noći straha i zabave“ uz mračnog pripovjedača i interaktivni dnevni program

Trakošćan Halloween Weekend -  uživajte u „Noći straha i zabave“ uz mračnog pripovjedača i interaktivni dnevni program

Uoči najzlokobnije noći u godini provedite vikend u Trakošćanu i odaberite noćni ili dnevni program Upoznajte tamnu i svijetlu stranu dvorca, njegove tajne prolaze i tamnice. Dođite, program zabave i straha za cijelu obitelj vas očekuje.

U subotu 28. listopada uživajte u  „Noći straha i zabave“ u Trakošćanu uz mračnog pripovjedača koji će otkriti zašto je Halloween osvojio svijet, a zatim sudjelujte u igrokazu „Suđenje coprnici“ te isprobajte čarobni koktel - napitak za uživanje i zaplešite uz  poznate evergreene. Ne propustite jedinstveni Halloween party na pravome mjestu! „Interaktivni dnevni program za velike i male“ oduševit će vas u nedjelju 29. listopada lutkarskom predstavom „Črna kraljica“ o okrutnoj kraljici Barbari Celjskoj koja želi ostati vječno mlada. Možete se osobno uključiti u igru srednjovjekovnog suđenja i izabrati jednu od uloga.

Dočekati će vas Klotilda Drašković čiji je život skončao baš na Halloween i sada nam priča strašne priče. Dođite i zabavite se na nezaboravnom vikendu u dvorcu Trakošćan jer Halloween treba doživjeti na osebujnom mjestu! Ulaznice se mogu kupiti u pretprodaji i na dan događanja.

Program je dvodnevni, a organizatori poručuju:

Pripremite se za najzlokobniju noć u godini u dvorcu Trakošćan i birajte NOĆ STRAHA I ZABAVE U TRAKOŠĆANU 28. listopada s početkom u 18 sati te INTERAKTIVNI DNEVNI PROGRAM ZA VELIKE I MALE 29. listopada s početkom u 11 sati.

NOĆ STRAHA I ZABAVE U TRAKOŠĆANU
subota, 28. listopada 

18.00 sati – krenite s nama u obilazak kako bi upoznali „Tamnu stranu dvorca“, otkrili njegove tajne prostorije i nepoznate detalje vezane uz obitelj Drašković. Klotilda Drašković koja je preminula upravo na Noć vještica ispričati će vam intrigantne priče o tamnicama, kaznama, zmajevima i ostalim tamnim, mističnim stranama dvorca kroz povijest.

18.40 sati – The Dark Storyteller će Vas upoznati s pričom „Samhain“ o najzlokobnijoj noći u godini – saznajte porijeklo Halloweena te zašto je osvojio svijet.

19.30 sati – pogledajte nastup Družbe Vitezova Zlatnog Kaleža „Suđenje copernici“ uz izvedbe scena mačevanja i uhićenja te mogućnost slikanja s vitezovima. U središtu sudskog procesa je čarobni napitak magičnih svojstava kojemu je osnova craft gin Kajlander – trofejni zagorski gin.

20.00 sati – Halloween party uz magičnu plesnu glazbu sastava Melun te ponudu finger food-a i izbor pića.

Ulaznica za program iznosi 25,00 eura po osobi za odrasle i 10,00 eura po osobi za djecu, a uključuje i ulaznicu u dvorac, gratis koktel i tapas zalogaj.

INTERAKTIVNI DNEVNI PROGRAM ZA VELIKE I MALE
nedjelja, 29. listopada 2023.

11.00 sati – krenite s nama u obilazak kako bi upoznali „Tamnu stranu dvorca“, otkrili njegove tajne prostorije i nepoznate detalje vezane uz obitelj Drašković. Klotilda Drašković koja je preminula upravo na Noć vještica ispričati će vam intrigantne priče o tamnicama, kaznama, zmajevima i ostalim tamnim, mističnim stranama dvorca kroz povijest.

11.30 sati – pogledajte lutkarsku predstavu „Črna kraljica“ u izvedbi srednjovjekovnog putujućeg kazališta. Upoznajte okrutnu kraljicu Barbaru Celjsku koja želi zadržati mladost pod svaku cijenu.

12.30 sati – sudjelujete u igri srednjovjekovnog suđenja u kojem ćete odabrati svoju ulogu tužitelja, branitelja ili krvnika i sami utjecati na ishod suđenja – nezaboravna avantura u prošlost koja će vas zabaviti i nasmijati.

Ulaznica za program iznosi 15,00 eura po osobi za odrasle i 8,00 eura po osobi za djecu, a uključuje i ulaznicu u dvorac.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.