U subotu, 13. siječnja u 11 sati u izložbenom salonu Galerije Kovačić Macolić održat će se interaktivno-edukativni koncert Dua Eolian

U subotu, 13. siječnja u 11 sati u izložbenom salonu Galerije Kovačić Macolić održat će se interaktivno-edukativni koncert Dua Eolian

U subotu, 13. siječnja u 11 sati u izložbenom salonu Galerije Kovačić Macolić održat će se interaktivno-edukativni koncert Dua Eolian. Cilj koncerta je kroz zajedničko druženje potaknuti publiku na suradnju i interakciju. Održati će ga Lucija Stilinović (flauta) u suradnji s kolegicama Veronikom Ćiković (harfa) - kao Duo Eolian i Klarom Macolić Kuparić koja je kurator izložbenog djela projekta.

Interaktivni edukativni koncert koncipiran je na način da se sviranjem na instrumentima prolazi kroz različita stilska razdoblja te se pritom publici objašnjava što točno u određenoj skladbi treba slušati i o kojem se stilskom periodu radi. U događanje će biti uključeno nekoliko uvodnih napomena o umjetničkim djelima koja tvore ambijent te stručno vodstvo kroz izložbu aktualnu izložbu slovenskog kipara Marijana Mirta pod nazivom Kiparska dedikacija kroz prizmu identiteta. Sinergija dviju vizuale i glazbene umjetnosti doprinosi inovativnosti ovog kulturnog događanja. 

...

Projekt je sufinanciran u sklopu participativnog proračuna za mlade Grada Varaždina, a dobrodošle su sve dobne skupine publike. Ulaz je besplatan.

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.