U Moskvu otputovala Predsjednica, Premijer u Zagrebu s tisućama navijača

navijači
Brojni navijači, među kojima su bile i osobe iz javnog života, otputovali su iz Zračne luke Franjo Tuđman na finalnu utakmicu Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji Francuska - Hrvatska. Na video snimci govore Kolinda Grabar-Kitarović, Zdravko Marić, Gor

Brojni navijači, među kojima su bile i osobe iz javnog života, otputovali su iz Zračne luke Franjo Tuđman na finalnu utakmicu Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji Francuska - Hrvatska. Na video snimci govore Kolinda Grabar-Kitarović, Zdravko Marić, Goran Marić, Martina Bienenfeld, Ivan Turudić, Domagoj Ivan Milošević, Ivo Sanader, Tomislav Madžar, Josip Šimunić, Tomislav Tolušić. video HINA/ Lana SLIVAR DOMINIĆ/ lsd.

U međuvremenu, dok se u Moskvi iščekuje obznanjivanje sastava koji će nastupiti u finalu SP-a na stadionu Lužnjiki, u cijeloj našoj zemlji atmosfera je pojačanog adrenalina.Hrvati ovih dana žive u snu, a san je pobjeda u finalu. Cijela zemlja je u navijačkim kockicama, atmosfera je grandiozna, pa ako se i dogodi da budemo drugi, nećemo žaliti, jer to raspoloženje je trebalo doživjeti. Vjera u Vatrene ne posustaje, učinili su nešto što nikada nitko u povijesti nije učinio za Hrvatsku. Malen smo narod ali velikog srca,takva je slika otišla u svijet. Godinama ćemo još biti spominjani zahvaljujući Vatrenima i prepoznatljivi diljem svijeta.U stvari trebamo samo s vjerom i mirom u duši dočekati pobjednika. 

FOTOGRAFIJA - SLOBODAN KADIĆ, DOPISNIK HIE IZ MOSKVE

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.