Burger weekend Čakovec, od 2. do 5. svibnja, sve nam je bliže!

Burger weekend Čakovec, od 2. do 5. svibnja, sve nam je bliže!

"Burger weekend Čakovec sve nam je bliže! Vikend mirisa i okusa za svačije nepce sajnne atmosfere i najbolje ekipe? Ma, to je vikend koji nikako ne želimo propustiti!

Trg Republike, od 2. do 5. svibnja gostit će kućice, gdje svaka vodi neku svoju pustolovinu. Gdje hrana ima glavnu riječ, a okusi spajaju ljude, osnažuju prijateljstva i grade neka nova. Budite dio pustolovine i odvažite se na istraživanje novih okusa gastronomske ponude skrivenih u kućicama “Bajzovi dvori”, “Škartoc ljubavi”, “Full Circle” by Marko Palfi, “Roker’s BBQ” te “Bistro Funk”.

Trg Republike, u to će vrijeme biti i dom vrhunskih glazbenih nota! DJ Sladofon i DJ Mario Kovač svojim će sjajnim nastupima pokrenuti naš ritam, dok će grupa ELEMENTAL kao jedan od najpopularnijih hip hop sastava u Hrvatskoj i regiji, 3. 5. 2024. u 21:00 sat, zasigurno atmosferu postaviti na odličnu frekvenciju! Za “kak smo negda čagali” ritam pobrinut će se Blast from the past, 4. 5. 2024. s početkom u 18:00 sati!

Za dodatno izmamljivanje osmijeha očekuju nas igre bez granica, zaboravljene igre djetinjstva, miniBasket uz bodrenje legendarnog Mario Petreković te natjecanje u tricama!

A, na samom kraju, kak se i šika, bit će proglašenje najbolje kućice!

I zato, budi u toku, saznaj sve iz prve ruke i zaprati “Burger weekend Čakovec” na društvenim mrežama!

Vidimo se u gradu, tamo med burgerima!"

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.