Fuliranje na moru predstavilo glazbene izvođače i gastro headlinere

Fuliranje na moru predstavilo glazbene izvođače i gastro headlinere

Odlična urbana glazba, fina spiza & ljetna super vibra, može li bolje?

Nakon sedam zagrebačkih uspješnica, Fuliranje se seli oboružano perajama i luftićem na morske valove u The Garden Resort u Tisnom. Od 1. do 4. kolovoza za dobru vibru bit će zaduženo 12 bendova i glazbenika, a na meniju će biti čak 3 koncerta dnevno, uz nastupe DJ'a. Plesat će se na plaži, ali i u moru. Ležati na luftiću, slušati koncert iz mora i guštati u hladnom craft pivu ili cocktailu, ma gušt neviđen!

Posjetitelje očekuje i lineup iz snova: Parni valjak, Massimo, Darko Rundek&Ekipa, Goran Bare&Majke, Damir Urban&4, Psihomodo pop, BOA II, Vojko V, Pavel, Detour, Kuzma&Shaka Zulu i Ljetno kino.

Ali to nije sve, The Garden Resortom će se četiri dana širiti neodoljivi mirisi. Konobe Boba i Opat prvi su gastro headlineri koji su predstavljeni i koji su svoja jela poput arancina od morskog psa i brudeta s palentom ponudili na Valovitom brunchu u zagrebačkom The Garden Bar&Kitchenu. Uz njih su prisutni guštali i u osvježavajućim koktelima G3 Spirits i odabranim vinima Vinarije Ormož. Uz lokalne meštre od kužine, glavni kuhar Gardena, Marko Palfi, osmislio je i novu zonu s veganskim specijalitetima, roštiljem, gurmanskim burgerima, juhama i azijskim zalogajima, kao i craft beer bar. Naplaži će se piti iz biorazgradivih čaša a koristiće se takav i pribor za jelo.
Na predstavljanju Fuliranja na moru bili sui neki od glazbenih izvođača koji sudjeluju na Festivalu: Gina&Nenad iz Detoura, Antonia i Stipe iz Pavela, Hus iz Parnog valjka, Darko Rundek bez Ekipe i Max iz Ljetnog kina, kao i mušketiri iz benda BOA II, koji su nam otkrili da im je inspiracija za ime benda bila istoimena zmija. Nenad iz Detoura pohvalio se da svakodnevno fulira, Gina je izrazila spremnost da zapjeva i na molu i u moru, dok je Max iz Ljetnog kina rekao da bi između japanki i ljetnih sandala za Fuliranje na moru odabrao plesne cipele. The Garden Resort utjecajni je časopis The Guardian proglasio jednom od 10 najboljih europskih festivalskih lokacija, a festivalski posjetitelji dolaze iz svih dijelova svijeta, poput Australije, Novog Zelanda, Rusije, Islanda i iz cijele Europe.

Pripremio. Tomislav Radić

Fotografije: Filip Bašić

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.