Princeze, cirkusanti i vrhunska glazba Rabac Open Air Festivala

Princeze, cirkusanti i vrhunska glazba Rabac Open Air Festivala

Ljeto je u svom punom zamahu, a u tom ritmu je i Rabac Open Air Festival koji nastavlja uveseljavati domaće i strane posjetitelje. Zabava će na ulicama Rapca i Labina trajati sve do 29. kolovoza. Ljetovanje će mališanima posebno ostati u sjećanju uz omiljeni Bal princeza, dvosatni program koji će klincima i klincezama dočarati priču Alise u zemlji čudesa. Bijeg u čaroban svijet održat će se u nedjelju, 21. srpnja u parku ispod Valamar Sanfior Hotela, a u ovom zabavnom programu posjetitelji će moći uživati svake nedjelje, sve do 11. kolovoza.

Brojni su posjetitelji već imali prilike susresti se na ulicama grada s veselim hodačima na štulama, akrobatima i žonglerima i uživati u zabavnom spektaklu ovih nasmijanih performera. Druženja utorkom završavaju predstavom u izvedbi cirkuske družine Circus in the City koja gledateljima dočarava dašak originalnog Cabaret Showa inspiriranog olimpijskim igrama. Kod svjetionika na šetnici ispod Valamar Sanfior Hotela opet će živo biti već 23. srpnja, kada slijedi novo izdanje Circusa.

U sklopu Sundance Tribute Festivala u Sundance Beach Clubu posjetitelji su mogli poslušati razne tribute bendove. Tako će 19. srpnja na rabačku pozornicu stati Amy Winehouse Tribute Band - Amy's House. Ovi će vrhunski glazbenici iz Beograda, okupljeni krajem 2015. godine izvesti najpoznatije hitove jazz i soul pjevačice Amy Winehouse. Koncert počinje u 22 sata u Sundance Beach Clubu.

Ljubitelje glazbe čeka još kvalitetnih nastupa tribute bendova - 26. srpnja nastupa Coldplay Tribute Band – Liveplay, hitove ABBE će 2. kolovoza izvesti ABBA Tribute Band – Abbazzia, a ZUCCHERO Tribute Band - Griff & ZUCCHERO Celebration Band u Sundance Beach Club dolazi 9. kolovoza. Šećer na kraju bit će Queen Real Tribute Band koji će 16. kolovoza na pozornicu donijeti hitove vatrenih Queenovaca.

Ulaz na sve programe Rabac Open Air-a je besplatan, a više informacija dostupno je na službenoj web stranici www.rabacopenair.com te službenim Facebook, Instagram i YouTube kanalima.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.