Smijemo se i na Ljetu kod Matoša

Smijemo se i na Ljetu kod Matoša

Vrhunski komičari iz prvog hrvatskog i regionalnog stand-up comedy cluba, Studija smijeha, stižu na Gornji grad. Tijekom ljetnih večeri, u sklopu manifestacije Ljeto kod Matoša, nasmijavat će vas odlični komičari i komičarke koji su svoje večernje nastupe preselili pod zvijezde.

Sve je počelo 19. srpnja, a uživanje u humorističnim nastupima traje sve do 1. rujna. Odlučite li se u ovom razdoblju posjetiti Matoša koji neprestano sjedi na klupi, uočit ćete drugačiju atmosferu. Ljeto kod Matoša oživljava vremena u koja bi se Zagrepčani rado vratili. Dani provedeni na savskom kupalištu, vožnje u nepoznato u kultnim fićekima i plesnjaci na terasama pod zvijezdama dio su nekog drugog života koji ovog ljeta opet postaje stvarnost. 

Da bi atmosfera bila potpuna, brinu se članovi comedy cluba Studio smijeha. Iza ove humoristične ekipe stoje veliki projekti, a već deset godina neprestanog pojavljivanja na sceni govori mnogo o njihovom radu.

Svim posjetiteljima nude zabavu u obliku stand up komedije, bilo one profesionalne, amaterske, strane, domaće ili pak improvizacijske. Na njihovom će se programu naći aktualne teme koje okupiraju svakodnevicu – od sporta, ljubavnih i prijateljskih odnosa do politike. 

Studio smijeha je u svojoj karijeri nasmijao više od pola milijuna ljudi, osvojio brojne svjetske nagrade, producirali su 12 festivala stand up komedije, sudjelovali na više od 2000 evenata i svoj talent prenijeli u brojne druge gradove u Hrvatskoj, a i šire.

Osim za smijeh, članovi ovog studija stručnjaci su i za Turnir u ljudskoj igri 'Čovječe ne ljuti se' koja je otvorena za sve posjetitelje Ljeta kod Matoša. 

Spremni su komičarke i komičari provjeriti vaše znanje na popularnim pub kvizovima o serijama i filmovima koje sigurno niste zaobišli. Želite li pokazati svoje znanje, još stignete odgledati koji isječak i osvježiti pamćenje o događajima u filmu Tko pjeva zlo ne misli ili u svim sezonama serije Friends i doći spremni na kviz. 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.