Dvije spektakularne večeri Tonyja Cetinskog u Šibeniku, uz posebno priznanje za 30 godina karijere

Dvije spektakularne večeri Tonyja Cetinskog u Šibeniku, uz posebno priznanje za 30 godina karijere

Predivan ambijent šibenske tvrđave Sv. Mihovila, ugostio je jednog od najuspješnijih i najnagrađivanijih regionalnih pjevača, Tonyja Cetinskog.

Koncertna turneja #samoljubav, dobila je spektakularan nastavak sa dva, odavno rasprodana koncerta u Šibeniku, a obje večeri, nikoga nisu ostavileravnodušnim.

Tony Cetinski i publika, svaku večer puna tri sata disali su kao jedno, a bend i gudački orkestar Vortex Strings, svojim izvedbama, sve su podignuli na do sada neviđenu glazbenu ‘stepenicu’.

Da sve ove godine Tony živi cijelim srcem za glazbu, bezbroj puta je pokazao, a brojne nagrade, rasprodani koncerti, hitovi koji tjednima ne silaze sa vrhova top lista, još su samo jedna velika potvrda.

Ispred Hrvatske diskografske udruge, direktorica Maja Vidmar Klarić, Tonyju je uručila priznanje za 30 godina iznimno uspješne karijere. Oduševljenje, ali i radost zbog spomenutog priznanja, Tony nije skrivao, a publika je sve to ispratila jednim velikim, gromoglasnim pljeskom.

Oba koncerta nisu prošla bez gostiju, pa su se tako Tonyju, koji tijekom cijele karijere nesebično podržava mlade, na pozornici tvrđave, pridružile jake snage novog glazbenog vala, Marko Kutlić i Jure Brkljača.

Spomenuti dvojac, česti su gosti na Tonyjevim koncertima, a sudeći po njihovim nastupima i reakcijama publike, ovaj vikend itekako će se pamtitiZaista je teško riječima opisati atmosferu, koja je vladala na koncertima, kao i odlično raspoloženje i energiju između Tonyja i publike.

Foto: Martina Japundžić

 

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.