Zahuktava se Špancirfest - atrakcija bezbroj, ulaznice u prodaji, izlagači još ne kasnite

Božo Vrečo

U Varaždinu se pripreme za Špancirfest ( od 23. kolovoza do 1. rujna) zahuktavaju, program je spreman i sutra će biti najavljen na posebnoj tiskovnoj konferenciji. Turistička zajednica Grada spremna je za veliki posao, a budući da neki izlagači još nisu stigli s godišnjih odmora, poručuju im da požure. Najbolje su prošli oni koji su se prijavili do kraja svibnja, a treba podsjetiti da oni koji su iz Varaždina, a još se dvoume, imaju i popust na štandove od 50 posto. Posebno je reguliran i promet u vrijeme Špancirfesta.

Što se tiče ulaznica, vrlo su atrativni i programi kod Ville Bedeković. Tamo je smještena jedna od najljepših koncertnih pozornica u Hrvatskoj.

-  Perivoj ispred prekrasne klasicističke palače očarava i publiku i umjetnike koji na njoj nastupaju. A otkad smo ju uvrstili u program Špancirfesta postala je sinonim za nadahnute i za nju posebno skrojene, koncertne izvedbe te popularne, duhovite predstave pa je iščekivanje za objavu njezina potpunog programa iz godine u godinu sve veće, kažu organizatori.

Ulaznice za sve koncerte po cijeni od 80 kuna i predstave po cijeni od 60 kuna u prodaji su od 5. srpnja kroz sustav EVENTIM, a cjeloviti program možete pronaći ovdje: https://spancirfest.com/ulaznice/

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.