Fun Park Biograd proslavio drugi rođendan uz obilje zabave i brojne posjetitelje

Fun Park Biograd proslavio drugi rođendan uz obilje zabave i brojne posjetitelje

Odlična zabava za rođendan našeg najvećeg  tematskog zabavnog parka razveselila je brojne posjetitelje.  Druga godina pravih  ljetnih pustolovina na brojnim atrakcijama krenula je sa otvaranjem Atlantisa na početku sezone i mnogim dodatnim tematskim sadržajima, koje sam park svake godine razvija i nadopunjuje. Ovoga puta veseli Team Fun Parka Biograd odlučio je otvoriti vrata zabave uz slobodni ulaz (plaćale su se vožnje zasebno  ili jednodnevne ulaznice koje su uključuju sve vožnje).  

Već od podneva krenulo se sa zabavnim vožnjama na kojima se ovoga puta isplatilo voziti jer su cjelodnevne ulaznice ulazile u veliku nagradnu igru. Zabava je bila zagarantirana za sve uzraste; za one najmanje kao i za sve one željnih adrenalinskih vožnji. Vodene atrakcije kao Atlantis i Piratski zaljev radile su punom parom  za brojne ekipe koje su došle na dobar provod. Mnogi su se okušali u osvježavajućem spustu Atlantisa, kao i pomorskim bitkama, vožnji bumper boatsima veselim čamcima, a oni najmanji vožnjama u indijanskim kanuima.

Za svoj drugi rođendan Fun Park Biograd predstavio je i simpatičnu sredozemnu medvjedicu  Funny -nova maskotu, koja je  dočekala je brojne posjetitelje i sa njima zaplesala, slikala se i zabavljala.

Uz avanture i vožnje u samom parku u predvečernjim satima uslijedila je zumba i veliki pjena party,  a i izvlačenje nagrada: sezonske ulaznice za 2020. godinu (3 dobitnika) i glavnu nagradu 3500 kn (1 dobitnik). Opet se zaplesalo na disko hitove uz DJ Machonnia, a potom je ekipa iz Mirnovca, prošarala nebo nad parkom i priredila pravu vatrometnu atrakciju.  Iako je u petak u večernjim satima malo slavlje omela kiša, domaćini su svoju rođendansku feštu odlučili produžiti i u subotu. Fun Park Biograd nastavlja u punoj brzini dobre zabave i već u petak  uz zabavne vožnje priprema veseli Bubble party i nastup atraktivne Domenice!  

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.