Romantične filmske večeri u starom kraljevskom gradu Ninu

PLAKAT

U kraljevskom Gradu Ninu, kao uvod u proslavu malog jubileja Romantične noći, po prvi puta održat će se, Romantične filmske večeri. Od 8. do 10. kolovoza s početkom u 20,30 sati u staroj jezgri drevnoga kraljevskog grada, kod crkve sv. Križa, posjetitelji će moći uživati u nekim od najvećih filmskih hitova kao što su A star is born, La la land, The big sick i mnogi drugi.

Zabava je zagarantirana i za najmlađe, a u subotu ćete pronaći i kostimirane vile koje će s veseljem podijeliti slatkiše posjetiteljima. Grad Nin, dobitnik nagrade za najromantičniju destinaciju Europe, odiše ljubavlju, a  uvjerite se i sami da nema boljeg načina za doživjeti romantičnu atmosferu od filma na jednoj od najljepših lokacija u čarobnom i oduvijek pomalo tajanstvenom gradu Ninu. Stoga posjetite Nin, uživajte u Romantičnim filmskim večerima i zaljubite se u život, romantiku i sve čari te romantične i nadasve bajkovite turističke destinacije. A kada završi film, naša preporuka - pogledajte prema nebu, jer zapis o Ninu nalazi se i među zvijezdama. 

https://hia.com.hr/turizam/destinacije/item/8130-nin-romantican-gradic-koji-je-mjesto-nasao-medu-zvijezdama-na-nebu-idealan-i-za-odmor-u-dvoje

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.