Ribarskom feštom završava prvi Valamar Funtana Summerfest

Ribarskom feštom završava prvi Valamar Funtana Summerfest

Prvo izdanje Valamar Funtana Summerfesta polako se bliži svome kraju, a posljednjeg dana u Funtani je na rasporedu i još jedna Ribarska fešta koju, kao dio posebnih događanja, organizira Turistička zajednica općine Funtana. Tako će 23. kolovoza sve posjetitelje od 18 sati u Marinu Funtana još jednom privući primamljivi mirisi svježe pripremljenih morskih specijaliteta, a zabavljat će ih bendovi Top of the Pops, Laguna Band i Bambus Band.

Valamar Funtana Summerfest nastao je kao rezultat uspješne suradnje s Turističkom zajednicom općine Funtana. U želji za dodatnim obogaćivanjem sadržaja, festival je tijekom srpnja i kolovoza u Valamarovom Istra Premium Camping Resortu 5* u Funtani osigurao pravu ljetnu zabavu. U njegovom besplatnom programu uživali su gosti prvog Valamarovog velikog kampa s 5 zvjezdica te lokalno stanovništvo kao i svi ostali posjetitelji.

Program festivala podijeljen je u četiri programske kategorije: Cinema&Theatre, Dance&Music, It's Show Time! i Special Events. Večeras posjetitelje od 20:30 na Piazzi čeka svirka uživo uz Funbox Band u sklopu Dance&Music programa. It's Show Time! u četvrtak, 22. kolovoza na isto mjesto dovodi posljednji Circus Show u izvedbi Cirkobalkane, a program počinje u 21 sat. U petak, 23. kolovoza gosti će, osim u čarobnoj atmosferi prave ribarske fešte, moći uživati i u zadnjem izdanju Cinema&Theatre programa. Tako će u Istra Theatreu smještenom u Istra Premium Camping Resortu na rasporedu biti dječja predstava Funny Love koja počinje u 20:30.

Pokretač i organizator Valamar Funtana Summerfesta je Valamar Riviera u suradnji s partnerom Turističkom zajednicom općine Funtana. Program je besplatan za sve posjetitelje, a ulaz u kamp slobodan za vrijeme trajanja programa Valamar Funtana Summerfesta. Više informacija dostupno je na službenoj web stranici www.funtanasummerfest.com te Facebook stranici Istra Premium Camping Resorta.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.