Mlijeko za djecu u vrtićima i školama na Banovini

Mlijeko  za djecu u vrtićima i školama na Banovini

Fortenova grupa i Belje plus nastavljaju pomagati potresom stradalo područje Banovine. Nakon donacija prehrambenih proizvoda i mlijeka te hrane za životinje koja je namijenjena obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima, Belje je  poslalo kamion sa 100% domaćim mlijekom Kravica Kraljica za djecu u vrtićima i školama na području Siska, Petrinje i Gline.

Mlijeko je namijenjeno za dječje obroke koji se pripremaju u vrtićima i školama za više od 7.000 djece na tom području, a u dostavi mlijeka na svaku od lokacija sudjelovale su društva Hrvatskog Crvenog križa. 

Mlijeko Kravica Kraljica  je 100% hrvatsko mlijeko a radi zaštite okoliša koristi  se  ambalaža  od 82% šećerne trske iz održivog uzgoja.

Pod novim imenom „Kravica Kraljica“ Belje je tržištu predstavilo novu liniju mlijeka i mliječnih proizvoda koji izlaze iz mljekare u Osijeku

Belje je jedina velika mljekara u Hrvatskoj, koja uz proizvodne kapacitete, ima i farme mliječnih krava. Uz svoje vlastito mlijeko, koje daje 4.000 krava na farmama Belja i 2.000 krava na farmama Vupika, Belje otkupljuje mlijeko kooperanata s područja svih pet slavonskih županija.

Od 7.500 krava s domaćih farmi dobiva se  svježe i trajno mlijeko, svježi sir s vrhnjem, klasični i grčki jogurt i vrhnje. 

 

 

 

 

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.