Novozaraženih 61, preminula jedna osoba u Splitu

Novozaraženih 61, preminula jedna osoba u Splitu
UŽIVO579 HRT Vijesti emitira uživo Prati Dodatne vizualne postavke Prikaz preko cijelog zaslonaOtvori u novoj kartici Uključi www.facebook.com/watch/?v=207854260635759 Kopiraj poveznicu Kopirajte vezu na videozapis Umetanje Otvori izbornik za umetanje Facebook Podijeli na Facebooku Messenger Pošalji kao poruku WhatsApp Pošalji WhatsAppom Twitter Podijeli na Twitteru Kopiranje Kopiraj Saznajte više o umetanju videozapisa na Facebooku na našem web-mjestu za programere. Kôd za umetanje Natrag Podijeli Pratite uživo ? Najnoviji podaci o stanju s koronavirusom i informacije Nacionalnog stožera civilne zaštite. 42 10 16

Koronavirusom je u Hrvatskoj su zaražene 1343 osobe, što je 61 više novozaraženih u posljednja 24 sata. Preminula je jedna osoba, što je vezano za bolnicu u Splitu, objavljeno je na konferenciji Nacionalnog stožera civilne zaštite u 14 sati.

U Hrvatskoj je tako 19 osoba preminulo od posljedica zaraze koronavirusom. Izliječenih je 179. Na respiratoru je 36 osoba. Dosad je obavljeno ukupno 13.125 testiranja, 359 osoba je hospitalizirano, iznjela je ravnateljica Hrvatskog zavoda za hitnu medicinu Maja Grba Bujević. Nema opuštanja, nećemo se posjećivati nego ćemo pokloniti zdravlje tako što ćemo se čivati jedni druge. Molim vas, kpelirala je.

Podsjetimo, jučer se dogodilo se ono što se svakako željelo izbjeći. Koronavirus je ušao u Dom za starije i nemoćne u Vukovarskoj ulici u Splitu. Štićenici su evakuirani, a zbog izvanredne situacije onamo su bili ministar zdravstva Vili Beroš i ministrica za socijalnu politiku Vesna Bedeković.

Koronavirus - epidemija iz minute u minutu

Izvor: HRT

Poveznica: https://vijesti.hrt.hr/601624/konferencija-za-novinare-nacionalnog-stozera

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.