Novi trijumf Zagrebačke pivovare: osvojili Effie Grand Prix i zlatni Effie za kampanju „Ostajemo di smo“

Novi trijumf Zagrebačke pivovare: osvojili Effie Grand Prix i zlatni Effie za kampanju „Ostajemo di smo“

Zagrebačka pivovara i kreativna agencija BBDO sinoć su na prvom online proglašenju dobitnikaEffie nagrada osvojili Grand Prix i zlatni Effie za kampanju 'Ostajemo di smo'. Tom se kampanjom Žuja, na sebi svojstven način, prisjetila puta koji su naši preci davno prešli kako bi došli ovdje te kako su i zašto baš ovdje pronašli svoju sreću.

Effie je, inače,prestižno priznanje koje se na nacionalnoj razini dodjeljuje najboljim agencijama i oglašivačima za izvanredno tržišno komuniciranje u segmentima kreativnosti, strategije i postignutih rezultate, a Zagrebačkoj pivovari je ovo čak četvrti Grand Prix u posljednjih pet godina. Osim Grand Prix Effija i zlatnog Effija, Zagrebačka pivovara i BBDO su sinoć dobili ibrončani Effieza kampanju 'Žuja za tate 2'.

Kako su Dani komunikacija, poznati festival marketinških komunikacija u sklopu kojeg se proglašavaju najbolji u marketinškoj industriji, ove godine odgođeni za listopad, online su proglašeni i pobjednici kreativnog natjecanja IdejaXza najoriginalnije ideje.Srebrnu IdejuX-Best on Market Zagrebačka pivovara je dobila u kategoriji Alkoholna pića za kampanju 'Teleportacija' te za kampanju 'Zaštićene zakonom' u kategoriji Best on Market.

Iznimno smo ponosni na novaEffiei IdejaXpriznanja i drago nam je što je struka i ove godine prepoznala kvalitetu i posebnost naših kampanja. Posebno smo zahvalni našoj kreativnoj agenciji BBDO što već godinama zajedno stvaramo sjajne projekte. Žujaje oduvijek obrađivala aktualne teme u društvu na sebi svojstven i pomalo drugačiji, zabavan način. U fokusu su nam uglavnom prijateljstvo, zabava i ponos. Ponosni smo na svoju zemlju, na njene specifičnosti i sve ono što nas čini jedinstvenim.Upravo to nastojimo isticati i kroz našu komunikaciju. Kampanja 'Ostajemo di smo' je prošle godine oduševila publiku, a drago nam je što je, čini se, oduševila i struku“, komentirala je direktorica marketinga Zagrebačke pivovare Ana Štebih Pinjuh.

Od 1968. godine, od kada se dodjeljuju, Effie nagrade postale su međunarodni simbol marketinške učinkovitosti. Uz Global Effie i Euro Effie nagrade, Effie se dodjeljuje i na nacionalnoj razini u četrdeset devet zemalja na svijetu. Prije 11 godina i Hrvatska se pridružila tom globalnom projektu, a sinoć je proglašenje najboljih prvi puta održano online na Facebook stranici Dana komunikacija. 

 

 

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.