Velika ponuda različitih zaštitnih maski i dezinfekcijskih sredstava u SPAR-u

Velika ponuda različitih zaštitnih maski i dezinfekcijskih sredstava u SPAR-u

Kako bi svim kupcima omogućio da zaštite sebe i svoje obitelji, SPAR u svojoj ponudi ima veliki izbor zaštitnih maski i dezinfekcijskih sredstava.

Kupci tako u SPAR-u mogu pronaći pamučne jednoslojne maske za višekratnu uporabu, kao i jednokratne troslojne maske za lice u različitim setovima pakiranja.

Jednoslojne pamučne maske za višekratnu uporabu najpoznatijih domaćih tekstilnih brendova Varteksa i Diademe kupcima su dostupne po cijeni od 9,45 kuna po komadu, a birati mogu između obične bijele i maske različitih uzoraka za žene, muškarce i djecu.

U ponudiimamo i jednokratne troslojne maske koje su dostupne u dva različita pakiranja: u pakiranju od deset komada od danas po sniženoj redovnoj cijeni od 39,99 kuna i pedeset komada po sniženoj redovnoj cijeni od 149,99 kuna po pakiranju.

Na policama SPAR i INTERSPAR trgovina nalaze se i brojna dezinfekcijska sredstva za ruke i radne površine, kao i ona prilagođena osobama s osjetljivom kožom. Kupci tako mogu birati između velikog izbora različitih sredstava za dezinfekciju ruku poput antibakterijskih sapuna i gelova za ruke i suho pranje ruku, kao i sredstavaza dezinfekciju radnih površina, dezinfekcijskih maramica te deterdženata za dezinfekciju rublja.

Podsjećamo kupce da pravilnom uporabom zaštitnih maski i dezinfekcijskih sredstava, kao i dezinfekcijom površina u svom domu štite sebe i svoju obitelj. Također, pozivamo sve naše kupce na odgovorno ponašanje pri kupovini, držanje propisanog razmaka od dva metra te pridržavanje ostalih mjera zaštite.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.