JYSK donacijom razveselio štićenike udruge Osit iz Krapine

JYSK donacijom razveselio štićenike udruge Osit iz Krapine

Povodom skorog otvaranja svoje nove trgovine u Krapini, danski maloprodajni lanac JYSK je udruzi Osit iz Krapine donirao vrtnu opremu te tako razveselio osobe s posebnim potrebama, štićenike udruge iz Krapinsko-zagorske županije koja ih okuplja. Udruga okuplja osobe s mentalnom retardacijom radi poboljšanja njihove kvalitete življenja i socijalizacije u lokalnu sredinu.

Regionalni voditelj prodaje JYSK-a Zoran Lekić posjetio je udrugu Osit, gdje je donirao potrebnu vrtnu opremu kako bi se štićenicima uljepšali dani na svježem zraku u prirodi.

„JYSK je kao kompanija angažiran kroz društveno odgovorne projekte i uvijek se trudimo doprinijeti lokalnoj zajednici. Našim dolaskom u Krapinu ne otvaramo samo nova radna mjesta, već svojim angažmanom u obliku ove donacije odgovaramo i na stvarne potrebe ovog grada i njegovih stanovnika. Izuzetna mi je čast i zadovoljstvo da smo imali mogućnost ovom prilikom pomoći baš ovoj ustanovi i razveseliti ove krasne ljude“, izjavio je Dražen Eldić, retail menadžer JYSK-a za Hrvatsku.

JYSK trgovina u Krapini koja posluje na preko 1.200 metara kvadratnih, na adresi Frana Galovića 9, otvorit će se 10. rujna 2020. u 8 sati, a bit će zaposleno 7 novih djelatnika. Time će JYSK otvoriti svoju 47 trgovinu u Hrvatskoj, a u planu su i nova preuređenja postojećih te otvorenja novih do kraja godine. JYSK je osnovan 1979. godine u Danskoj, a danas JYSK grupacija posluje s preko 2.900 trgovina u 51 državi svijeta.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.