#rebuildcroatia: Izgradimo Hrvatsku zajedno-Studio Kulture u suradnji s Deutsches Rotes Kreuz

#rebuildcroatia: Izgradimo Hrvatsku zajedno-Studio Kulture u suradnji s Deutsches Rotes Kreuz

Nakon strahovitih potresa koji su zadesili grad Petrinju, Sisak, te mnoga okolna sela, te odnijeli preveliki broj mladih ljudskih života, odlučio sam napraviti “Fundraiser” ili  na hrvatskom, prikupljanje sredstava za pomoć stradalima. Odlučio sam to napraviti u suradnji s Crvenim Križem Njemačke https://www.drk.de/en/ , jer naš CK nije registriran na Facebooku kao mogući primatelj donacija. Deutsches Rotes Kreuz je kao partner obaviješten o svemu te su objeručke podržali projekt.  

Na sljedećem linku možete naći smjernice za donacije i pri objavama molim koristiti “hashtag”  #rebuildcroatia- 

https://tinyurl.com/rebuildcroatia  

Stoga Vas sve lijepo molim, da u svojim objavama na bilo koji način, svojstven Vama, unutar vaših mogućnosti prezentirate ljudima mogućnost donacija, ili barem privatno podijelite link. Za sada smo skupili oko 500 eura. ali, naravno da je potrebno mnogo mnogo više da bismo skupa obnovili zajednicu u cjelini.  Kompletan iznos skupljenih sredstava možete pratiti na gore navedenom linku.

 Za usmjerenje kompletnog prihoda od donacija, spreman sam prihvatiti sve prijedloge, te predložiti raspodjelu sredstava prema vašim savjetima.

 Dopustite da vam se predstavim. Moje je ime Matija Auker (36), i zaposlen sam kao Ton majstor u Ansamblu Lado već 13 godina. Imam iskustva sa socijalnim medijima, u Audio/Video produkciji , glazbi, te društvenim radom po uzoru na švedski https://www.studieframjandet.se, s kojima sam prilikom gostovanja u Švedskoj s tadašnjim bendom ostvario predivnu suradnju. Godine 2015.gorganizirao sam kao predsjednik udruge “Studio Kulture” , zajedno sa nekoliko članova gostovanje švedskog benda "Crazy Daze”, koji čine osobe s down sindromom, te naišao na vrlo veliku i pozitivnu podršku od kompletnog društva, medija, produkcije i sl. Udruga je još aktivna, ali na žalost zbog nedostatka vremena i sredstava, kako to biva projekti su stali. Više o tome možete pogledati na: https://www.facebook.com/studiokulture.

Oduvijek mi je bio san podizanje kvalitete društva po uzoru na švedski model koji funkcionira besprijekorno. Možda uz vašu pomoć možemo i to ostvariti. DREAM BIG!

Matija Auker
Predsjednik udruge: „Studio Kulture“
OIB: 57188468603
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. 
phone: +385 99 2100 676

-

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.