Dnevno izvješće Stožera civilne zaštite Međimurske županije za ponedjeljak, 7. lipnja 2021.

Dnevno izvješće Stožera civilne zaštite Međimurske županije za ponedjeljak, 7. lipnja 2021.

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije u protekla 24 sata evidentiran je 1 pozitivan nalaz na SARS-CoV-2 virus u Međimurskoj županiji. Obavljenim testiranjima brzim antigenskim testovima na 453 osoba, evidentirana su 2 pozitivna nalaza.

U protekla 24 sata oporavilo se 18 osoba. Broj pozitivnih osoba u Međimurskoj županiji na današnji dan je 101.

Do danas je u mikrobiološkom laboratoriju Zavoda za javno zdravstvo uzeto 60 095 uzoraka, ne računajući testiranja naših građana u drugim ustanovama unutar i izvan Međimurske županije.

U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je 30 pacijenat pozitivnih na SARS-CoV-2 virus. U protekla 24 sata hospitalizirana su 2 pacijenta, dok je 1 otpušten pacijent, a na invazivnoj respiraciji nema pacijenata. U protekla 24 sata nema preminulih osoba.

Svi oni koji se žele cijepiti, a nisu prijavljeni putem platforme ili još uvijek nisu dobili poziv za cijepljenje, moći će se cijepiti svaki radni dan od 9-13 sati u Zavodu za javno zdravstvo Međimurske županije i od 13-18 sati u trijažnoj garaži Županijske bolnice Čakovec cjepivom Pfizera ili Astra Zenece.

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.